POVĚSTI ČESKÉ aneb POHÁDKY POD ŘÍPEM


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Na jevišti se odvíjejí příběhy praotce Čecha, kněžny Libuše a silného Bivoje, ale i drama Ctirada a Šárky.


Poutavé písničky ZDEŇKA BARTÁKA, které vtipně dokreslují situaci jednotlivých scének, si děti zpívají spolu s herci. Malí diváci se nejen pobaví vtipným řešením loutek JAROSLAVA DOLEŽALA, ale sami se také zúčastní děje na jevišti a zahrají si některou z historických postav, například Bivoje, Kazi nebo Tetu dále se děti seznámí i s kněžnou Libuší, Vlastou a Šárkou a dokonce i s urostlým Ctiradem.

Toto představení je koncipováno tak, aby se při něm bavili i poučili i ti nejmenší diváci. Přestože název zní „Pověsti české“ , jsou to vlastně pohádky z naší minulosti. Dětem je zprostředkují veselé postavy Jiráska a Jiráskové v podání obou protagonistů.


Fotografie a videa

Divadlo Broadway

divadlo-broadway-1.jpg
Broadway je oblíbené divadlo v samotném centru Prahy. Sídlí v suterénu paláce mezi ulicemi Na Příkopě a Celetná. Z žánrů tu nejčastěji narazíte na muzikály. Na programu je tu například Mata Hari Michala Davida, kterou otextoval Lou Fanánek Hagen, k oblíbeným představením patří i rocková opera Klíč králů Daniela Landy. Do divadla jezdí různé soubory se svými představeními. Můžete sem zajít i na populární pořad Partička.
Mapa - Divadlo Broadway

Na Příkopě, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 225 113 311
E-mail: info@divadlo-broadway.cz
Web: http://www.divadlo-broadway.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz