Zámecká expozice


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Zámecká expozice přibližující život šlechty na zámku. Navštívíte Velký barokní sál s kaplí Panny Marie Sedmibolestné, kde se mimo jiné konají velmi oblíbené koncerty a svatební obřady. Dále je přístupná část prvního patra s přípravnou pokrmů, panskou jídelnou a unikátními tzv. Modrými salonky.


Výstava - Stará Škola
V části druhého patra se mohou návštěvníci vrátit do svých školních let a prohlédnout si mnoho učebních pomůcek a exponátů v průřezu školními dějinami. Expozice zahrnuje dobově vybavený byt učitele.

Výstava - Móda 20. století
Nahlédněte do šatníků našich babiček a maminek a nechte se inspirovat krásnými módními kousky z průběhu celého jednoho století. Zjistěte, jak byla móda důležitá v každodenních situacích a že mnohé kousky neztrácí své kouzlo ani dnes.

  Otvírací dny Čas Poslední prohlídka
Květen So 10-17 16:30
Červen So 10-17 16:30
Červenec Pá-Ne 9:30-18 17:30
Srpen Pá-Ne 9:30-18 17:30
Září So, Ne 10-17 16:30
Říjen Ne 10-17 16:30

Fotografie a videa

Zámek Křinec

krinec8.jpg
Zámek Křinec poblíž řeky Mrliny je typickým venkovským sídlem nižší šlechty ve středním Polabí. Původně raně barokní zámek s klasicistními prvky, získanými v 19. století, leží nedaleko kostela v bývalém zámeckém parku v Křinci. V současnosti prochází postupnou rekonstrukcí a pozvolna se navrací do lesku zašlé slávy. Otevřena byla zámecká kavárna a každoročně tu proběhne řada koncertů klasické i jazzové hudby a mnoho kulturních a naučných akcí.
Mapa - Zámek Křinec

289 33, Křinec

Telefon: +420 725 511 335
E-mail: info@zamekkrinec.cz
Web: http://www.zamekkrinec.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz