Prohlídka strašidelného zámku


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Prohlídka začíná ve 3D kině a trasy Vás provedou po 3 rozsáhlých patrech. Na nádvoří si pak odpočinete u občerstvení a Vaše děti se vyřádí na skákacím hradě. Najdete zde i takové unikátní atrakce jako je nový bezbariérový výtah se strašidelnými efekty nebo tajuplnou věž se vstupem do podzemí.


Zámek návštěvníkům představuje strašidelně-fantastickou expozici kombinovanou atraktivními exponáty, originálními sklepními prostory a středověko-pohádkovým tržištěm. Na úvod čeká návštěvníky v zadní části zámku 3D kino, které by mělo uvést všechny přítomné do doby čarodějnic, rytířů a různých strašidel v exklusivní podobě trojrozměrných obrázků - 3D technologie. Dále si prohlédnete více než dvacet ozvučených a pohyblivých modelů čarodějnic, ježibab, draků a jiných strašidel.

květen so-ne 10-17
červen-srpen pondělí 9:30-18
  út-čt 9:30-19
  pá-so 9:30-20
  ne 9:30-17
září so-ne 10-17


Strašidelný zámek Draxmoor

draxmoor2.jpg
Strašidelný zámek Draxmoor je jeden z areálů zábavního komplexu Šikland. Jedná se o budovu historického pivovaru se sýpkou ze 17. století proměněnou na stylový strašidelný zámek. Již když se přibližujete ke strašidelnému zámku, přejede vám mráz po zádech při poslechu hrozivého smíchu čarodějnice, která Draxmoor ovládá. To ovšem ještě není nic proti tomu, co na vás čeká po vstupu do temného interiéru.
Mapa - Strašidelný zámek Draxmoor

592 51, Dolní Rožínka

Telefon: +420 602 750 130
E-mail: info@draxmoor.cz
Web: http://strasidelny-zamek.sikland.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz