Výstaviště Přerov

U výstaviště, 750 02, Přerov, Tel.: +420 775 208 885, info@vystavisteprerov.cz
Přerov/Společnost - Přerov




Výstaviště Přerov připravuje každoročně ve svých prostorách široké spektrum kulturních akcí, aby uspokojilo co nejvíce návštěvníků. Z výstav zde konaných tak můžeme zmínit například výstavu stavebnictví a bytového zařízení Postav dům, zařiď byt, výstavy hospodářských zvířat, exotického ptactva a psí závody agility.

Co se týče sportovních událostí, podílí se přerovské výstaviště na organizování náročného cyklistického závodu Mamut Tour, přímo v prostorách výstaviště se pak pořádají skate závody a zajímavostí je Hepa BladeNights, tedy jízda na in-line bruslích večerním městem s instruktory, policejním doprovodem a autem s hudbou.

Velký areál přerovského výstaviště nemusí být jediným cílem vaší návštěvy v tomto kraji, lokalita nabízí množství dalších atraktivních míst, která můžete navštívit. Jedním z nich je kupříkladu národní přírodní rezervace Žebračka a přímo naproti výstavišti se nachází městský park Michalov, na jehož konci najdete ornitologickou stanici Muzea Komenského. Za řekou se pak nachází renesanční zámek s vyhlídkovou věží a Přerovská fortna.

Dostupnost:

  • pěšky – 1 km z centra Přerova
  • na kole – 1 km z centra Přerova
  • autem – 1 km z centra Přerova, přímo u objektu se nachází parkoviště
  • autobusem - městské autobusy, zastávka Přerov, Kopaniny, výstaviště se nachází necelých 500 m od výstaviště
  • vlakem – stanice Přerov se nachází 2,3 km od výstaviště



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz