Pražský veletržní areál Letňany

Beranových, 199 00, Praha 9, Tel.: +420 225 291 612, vystaviste@abf.cz
Praha 9/Společnost - Praha 9




Pražský veletržní areál Letňany

prazsky-veletrzni-areal-letnany-4.jpg
Pražský veletržní areál (PVA) Letňany nabízí v průběhu roku svým návštěvníkům obrovské množství výstav snad ze všech odvětví. Chcete se dozvědět novinky ze světa bydlení, hraček, financí, kosmetiky a mnoha dalších odvětví a zároveň mít možnost jakýkoliv z produktů ihned získat? Nebo byste rádi navštívili festival elektronické hudby či studentský Majáles? PVA Letňany je místem, kde toto vše a mnohem více najdete.
Mapa - Pražský veletržní areál Letňany

Beranových, 199 00, Praha 9

Telefon: +420 225 291 612
E-mail: vystaviste@abf.cz
Web: http://www.pva.cz/cz/aktuality.asp


Od podzimu roku 1998 se Letňany pyšní velkým výstavním areálem, zkráceně PVA Letňany. Jeho rozloha dosahuje dle požadavků vystavovatelů až 130 000 m2, a nachází se v něm celkem sedm stálých hal. Celý areál je ale vysoce přizpůsobivý ke druhu konané akce, a jak v interiérech, tak na venkovních zpevněných plochách mohou vznikat další haly.

Výstaviště je moderně vybaveno – najdete zde restaurace, kavárny nebo třeba copy centrum. PVA Letňany je dějištěm tzv. výstav FOR jako například FOR KIDS, FOR GARDEN, FOR GAMES apod., které probíhají v průběhu celého roku a při nichž je každý z oborů zastoupen velkou řadou významných profesionálů a známých výrobců z různých zemí. Celkově se tak v areálu výstaviště uskuteční více jak 30 výstav za rok zaměřených na nepřeberné množství odvětví a nepočítaně dalších akcí jako například koncertů, festivalů či mezinárodních soutěží.

V roce 2008 se ještě zvýšila atraktivita tohoto místa, když byla uvedena do provozu zastávka metra C Letňany nacházející se přímo naproti výstaviště.

Okolí Pražského veletržního areálu Letňany nabízí ve své těsné blízkosti řadu možností jak trávit volný čas. Navštívit tu můžete aquapark Lagoon Letňany, Sport centrum Praha, zimní stadion, Cinema City Letňany nebo Muzeum letectví a kosmonautiky.

Dostupnost

  • pěšky – 7,6 km z centra Prahy
  • na kole – 8,3 km z centra Prahy
  • autem – 12 km z centra Prahy, přímo u výstaviště se nachází parkoviště
  • autobusem – městské autobusy, zastávka Výstaviště Letňany se nachází 210 m od výstaviště
  • metrem – stanice metra C Letňany se nachází asi 450 m od výstaviště



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz