Malý princ na Zemi


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Malý princ procestoval celý vesmír, aby zjistil, co je v životě skutečně důležité. Nejvíc ho zaujala Země, krásná a podivuhodná planeta, kde se její obyvatelé chovají laskavě a ušlechtile, ale i nezodpovědně a krutě zároveň.


V interaktivním představení plném originálního černého divadla, tance a pantomimy se s Malým princem podíváte na lidské počínání na planetě Zemi. Díky humorným i dechberoucím momentům si uvědomíte, kam směřuje, co jí hrozí… a co se dá ještě zachránit.

Představení pro celou rodinu

Délka představení je 80 minut

A to nejlepší na konec !

Jsme jediné černé divadlo v Praze, které vám částečně prozradí svou unikátní techniku!

Na konci každého představení váš čeká krátká ukázka techniky našeho černého divadla. Můžete se tak na chvilku i vy stát hercem přímo na jevišti!


Fotografie a videa

Divadlo Metro

Divadlo-Metro-Pokladna-foto.jpg
Divadlo Metro bylo založeno v roce 2002 v samotném centru Prahy, na Národní třídě. Ve stejném roce se sem z prostor známé pražské Reduty přemístil černodivadelní soubor Františka Kratochvíla, spoluzakladatele originálního černého divadla v Čechách. Současná představení, ŽIVOT JE FAJN a DEJA VU, se stala velmi úspěšnými nejen u nás, ale i v zahraničí pro jejich nápaditý příběh, vtip a jazykovou bezbariérovost. Představení jsou uváděna i v dětské verzi jako Ulice plná kouzel a Na výletě v iSvětě.
Mapa - Divadlo Metro

Národní, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 221 085 276
E-mail: divadlometro@divadlometro.cz
Web: http://www.divadlometro.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz