City Lounge

Hradební, 38101, Český Krumlov, Tel.: +420 734 256 276, info@citylounge.cz
Český Krumlov/Kluby - Český Krumlov




City Lounge

city-lounge-1.jpg
City Lounge je novodobý bar a taneční klub v samotném centru Českého Krumlova. Klub je umístěn v zástavbě městského opevnění ze 13. století. Poblíž můžete najít Egon Schiele art gallery. U hlavního vchodu je dochovalá strážní věž. Jelikož se klub nachází v dobré části města, nemá nouzi o velký počet návštěvníků. V klubu City Lounge vás čeká milá obsluha, příjemné prostředí a strávíte zde jistě mnoho hezkých okamžiků.
Mapa - City Lounge

Hradební, 38101, Český Krumlov

Telefon: +420 734 256 276
E-mail: info@citylounge.cz
Web: http://www.citylounge.cz/


Club City Lounge byl otevřen v červnu roku 2012, jedná se o nový koncept baru a tanečního klubu. V roce 2012 se také umístil v prestižní soutěži Czech Bar Awards v kategorii club na druhém místě.

Díky své poloze, profesionální obsluze, pestrému programu a široké nabídce DJs si tento klub jistě rychle zamilujete.

Michael C
Michael C patří mezi nejúspěšnější progressive house/trance DJs a producenty ve střední Evropě. Je rezidentním DJem na rádiu Evropa 2. Oficiálně remixuje kapelu Kosheen a vydává na světových labelech.

Andre Moretti
V roce 2008 dostal šanci v Českobudějovickém klubu Zeppelin a hned se stal rezidentem toho klubu. Doposud měl možnost si zahrát v mnoha klubech i po boku známých lidí. Má rád elektronickou a progresivní hudbu.

Ramel
Dříve známý jako rapper Ramel působil v celku Justitia či Index, se kterými projezdil celou republiku. Nyní působí jako party DJ a koncertní DJ skupiny De Zrechts. Co se týče oblíbeného stylu, přiklání se ke všem možným.

Südböhemishe House Mafia
Südböhemishe House Mafia, jakožto DJ Rudeboy a DJ Vashek, spolu objíždějí mejdany už skoro šest let. Hráli v mnoha klubech, snad ve všech nejen v Jižních Čechách. Hrají převážně baleárský, občas komerční pumping house.

Den Čas
Pátek 21:00 - 5:00
Sobota 21:00 - 5:00

Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz