Motoráj club

Novovysočanská, 190 00, Praha 9, Tel.: +420 777 172 002, motorajclub@seznam.cz
Praha 9/Kluby - Praha 9




Historicky klub navazuje na původní komplex Motoráje, otevřený roku 1995 na Libeňském poloostrově. Ten původně fungoval jako bikerské centrum se servisem a náhradními díly přes den a večer a v noci se pak změnil na prostor, ve kterém se konaly rockové koncerty.

Dnešní Motoráj Club se nachází v odlehlé části Prahy, nedaleko křižovatky Novovysočanské se Spojovací, kde ho od roku 2000 buduje a vylepšuje jeho provozovatel. Přesun klubu byl prozíravý, protože původní místo spláchla obří povodeň v roce 2002.

Základním kusem vybavení klub-restaurantu je sedmimetrový bar z bytelného dřeva, opora účastníků nekonečných mejdanů. V létě lidé volně cirkulují mezi sálem a dvěma venkovními terasami. Odlehlá poloha minimalizuje počet konfliktů mezi hosty a domorodým, v noci pokojně spícím obyvatelstvem.

Teplá kuchyně funguje do 22:30, restaurace na každý týden vydává nové menu pro pravidelné strávníky. K pití je Staropramen 10° nebo Plzeň 12°, nealkoholické pivo, víno, likéry a řada doma i mezinárodně uznávaných kořalek. Nonkonformní obsluha se mnoha přáním hostů nediví a ochotně je plní.

Motoráj si lze zamluvit také na oslavy, svatby, soukromé koncerty, rauty, hostiny, grilování selat i pohřby.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz