ČEZ Sportovní hala (Sportovní centrum Nymburk)

Sportovní, 288 02, Nymburk, Tel.: +420 325 517 801, info@scnb.cz
Nymburk/Sport - Nymburk




ČEZ Sportovní hala (Sportovní centrum Nymburk)

cez-sportovni-hala-sportovni-centrum-nymburk-1.jpg
Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko České unie sportu. Nachází se v nádherném prostředí lesoparku na břehu řeky Labe. K dispozici jsou venkovní a vnitřní sportoviště pro téměř 20 sportovních odvětví, převážně olympijských sportů. Areál disponuje také mnoha přednáškovými sály a školícími místnostmi, které jsou vybaveny odpovídající audio-video technikou.
Mapa - ČEZ Sportovní hala (Sportovní centrum Nymburk)

Sportovní, 288 02, Nymburk

Telefon: +420 325 517 801
E-mail: info@scnb.cz
Web: http://www.scnb.cz


Samozřejmostí je také nabídka regeneračních služeb. Součástí komplexu je hotel *** s kapacitou 250 lůžek a 18 přistýlek včetně několika bezbariérově vybavených pokojů, jídelna nabízející celodenní stravování, Lobby Bar a večerní Sport Bar. Místní kuchyně dokáže zajistit i venkovní stravování pro větší počet osob.

Sportovní centrum Nymburk nabízí dvě shodné víceúčelové sportovní haly s povrchem TARAFLEX. Každá hala má k dispozici dvě šatny se sprchami pro cca 30 osob, samostatné WC pro ženy a muže, bezbariérové WC. Dále je tu k dispozici centrální sportovní hala s dřevěnou palubovkou a hledištěm pro 1000 osob. Hřiště pro házenou, basketbal, volejbal, nohejbal, futsal, florbal, sálovou kopanou, pozemní hokej, hokejbal, korfbal. Vhodné také pro judo, teakwondo, karate, zápas, stolní tenis, badminton aj.
Sportovní centrum Nymburk disponuje širokou nabídkou služeb, které plně pokrývají veškeré potřeby návštěvníků. Tým zaměstnanců sportovního centra je vždy připraven zajistit ideální podmínky pro jakoukoliv příležitost.

Sportovní centrum Nymburk je také rozsáhlým kongresovým centrem, které zajišťuje téměř veškeré služby spojené s pořádáním konferencí, přednášek, školení, seminářů apod.
Pro uživatele internetu je v hotelové hale internetový koutek nebo je možné využít svůj notebook - hala je pokryta WiFi. Hotelová recepce je v provozu 24 hodin denně a zajišťuje také drobný prodej upomínkových předmětů, nápojů a cukrovinek. Součástí je také půjčovna kol a sportovního náčiní (tenisové rakety, míče, atletické náčiní apod.).


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz