Sono Centrum Music Club

Veveří, 616 00, Brno, Tel.: +420 725 441 335, club@sonocentrum.cz
Brno/Kluby - Brno




Sono Centrum Music Club

sono-centrum-music-club-1.jpg
Hudební klub mezinárodní úrovně a k tomu odpovídající hotel a restauraci. To je cíl Sono Centrum v Brně. Neotřelý a moderní design nové budovy a uvnitř navíc nadstandardní komfort a vybavení. Ozvučení klubu, který sází na zajímavou multižánrovou dramaturgii, zajišťuje studio Sono, jedno z nejlepších nahrávacích studií v ČR.
Mapa - Sono Centrum Music Club

Veveří, 616 00, Brno

Telefon: +420 725 441 335
E-mail: club@sonocentrum.cz
Web: http://www.sono.cz


Sál, s jedinečnou možností živého nahrávání, má tři podlaží se dvěma velkými balkóny a čtyřmi bary, velkorysé pódium i pro ty největší skupiny a orchestry, taneční parket, funkční vzduchotechniku a více než dostatečně prostorné a patřičně vybavené zázemí pro účinkující. Při tom všem si však zachovává velikost klubu, takže exkluzivní blízkost vystupujících je zaručena.  Důležitou součástí technického vybavení je PA systém značky L-Acoustics, 48 kanálový zvukový mixážní pult NEVE, nebo klavír značky Steinway.  

Prostor klubu je variabilní a využitelný pro všechny druhy kulturních aktivit jako jsou koncerty, divadelní a filmová představení, taneční párty, festivaly, audio i video veřejné nahrávky, televizní přenosy,  konference, školení, zkrátka společenské akce všeho druhu. Kdispozici je totiž několik možností uspořádání hlediště:  klasické „kukátkové“ s židlemi v řadách, sezení u stolků v různých variantách, kombinované sezení se stáním u barových stolků a samozřejmě stání pro akce s nejvyšší možnou kapacitou.

Vzhledem k tomu, že součástí celého objektu je restaurace i hotel, může případný promotér, nebo hostující produkce využít komplexních služeb pod jednou střechou i s parkováním pro kamion.
 
Společenský prostor Sono bude ojedinělým počinem pro živou kulturu nejen v rámci ČR, ale i celého regionu střední Evropy.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz