Rock and Roll Garage

Martinovská, 723 00, Ostrava, Tel.: +420 596 964 683, info@woodman-as.cz
Ostrava/Kluby - Ostrava




Rock and Roll Garage

garage.JPG
Rock&roll Garage Club je jedním z nejnavštěvovanějších ostravských klubů. Koncerty známých kapel v kombinaci s výbornou retro atmosférou jsou zárukou dobré zábavy. Nudit se tu nebudou ani děti, vedle klubu totiž stojí dětský park plný atrakcí.
Mapa - Rock and Roll Garage

Martinovská, 723 00, Ostrava

Telefon: +420 596 964 683
E-mail: info@woodman-as.cz
Web: http://www.garageclub.cz


Garage Club v Ostravě zaujímá jedno z předních míst na ostravské hudební scéně. Je to i díky kapacitě, s níž se nemůže porovnávat žádný jiný místní klub. Klub je rozčleněn do několika částí. Jednou z nich je retro restaurace, ve které parkuje růžový kabriolet, do něhož si můžete klidně sednout. Další kuriozitou, na kterou zde můžete narazit je páteční grilování v kufru Škody MB 1000. Do restaurace se vejde až 100 lidí. Další částí je Motobar s interiérem inspirovaným filmem Bezstarostná jízda. Je vhodný pro pořádání firemních i jiných večírků, jeho kapacita je 35 lidí. Velký sál s tanečním parketem, pódiem a dvěma bary je pak místem konání plesů, divadelních představení, tanečních kurzů, svateb a různých koncertů. Vedle sálu je klimatizovaná Vinotéka, ve které si můžete vybrat z 60 druhů vín. Jsou tu jak vína česká, tak italská, francouzská, portugalská či jihoamerická. K vinotéce patří i bohatý výběr z holandských sýrů, které můžete buď sníst na místě, nebo koupit na doma. Navíc jsou v klubu ještě dva salonky a jeho součástí je i terasa s kapacitou 120 osob. Hezké chvilky si tu užijí také děti, vedle klubu je totiž velký dětský park s pískovištěm, tobogánem, lezeckými stěnami a dalšími vychytávkami. Celková kapacita klubu je až 1 000 lidí.

Když v klubu propijete více než 3 000 korun v maximálně čtyřech lidech, můžete se domů nechat odvézt zdarma vozem Rolls Royce Silver Shadow s řidičem.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz