Staré Lázně

Starokolínská, 280 02, Kolín, Tel.: +420 739 991 240, info@starelazne.cz
Kolín/Kluby - Kolín




Staré Lázně

stare-lazne-1.jpg
Kulturní a sportovní centrum s diskotékou a koncertním sálem vzniklo přestavbou původních secesních parních lázní s bazénem a prádelnou z roku 1915. Nejčastěji tu hraje taneční klubová hudba, muzika 60. až 90. let a v programu najdeme i koncerty rozličných žánrů.
Mapa - Staré Lázně

Starokolínská, 280 02, Kolín

Telefon: +420 739 991 240
E-mail: info@starelazne.cz
Web: http://www.starelazne.cz


Staré lázně v Kolíně mají po komplexní rekonstrukci dvou podlaží restauraci, dva taneční parkety a bowlingovou hernu s dvěma dráhami. V prvním patře vznikl v roce 2005 hlavní víceúčelový společenský sál. Tam, kde dříve bývala prádelna, je dnes taneční parket Dicothéque, v místě plaveckého bazénu pak Radio stage.

Program Discothéque pro asi 150 lidí plní taneční klubová hudba rezidentních i hostujících DJs pravidelně každý víkend. Radio stage o víkendech produkuje českou i zahraniční muziku 60. až 90. let a slyšet tu jsou ty nejznámější současné rádiové hity. Hlavní sál s kapacitou 500 míst pak slouží živým koncertům. V poslední době tu hrál třeba Visací zámek a Vypsaná fixa nebo AC/DC revival Špejbl‘s Helprs.

Společenské centrum Staré Lázně Kolín své prostory nabízí také firemním akcím, plesům, rautům, školením a schůzím. V případě potřeby lze všechny jeho prostory spojit v jeden tematický celek.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz