MY WAY

Karolíny Světlé, 110 00, Praha 1, Tel.: +420 776 433 422, info@mywayclub.cz
Praha 1/Kluby - Praha 1




Pokud hledáte exkluzivní prostředí v centru hlavního města, zkuste klub My Way. Jako první totiž nabízí business class, tedy komfort vyšší cenové třídy, avšak za standardní cenu. Klub se na této adrese nachází relativně krátce. Jeho vznik se datuje do poloviny roku 2012. Prostory ve tvaru L najdete jen kousek od pražské Novotného lávky nedaleko Karlova mostu. Součástí výzdoby klubu se v roce 2013 stala i fotografická díla. Provozovatel tak chce spojit exkluzivitu prostředí s uměleckou atmosférou.

V programu klubu je i pořádání soukromých oslav, které jsou cenově zvýhodněny. Kromě toho se tady konají koncerty, párty, vystoupení DJs či vernisáže. Vybrat si zde můžete z nepřeberné škály exkluzivních drinků, doutníků značek Kuba, Honduras nebo Nicaragua, mají tu i vlastní edici vína od vyhlášeného moravského vinařství Maxmilián Holec.

Celková kapacita klubu nabízí 160 míst k sezení a oddělené prostory, které lze využít nejen k zábavě, ale i k obchodní schůzce. Pokud nebudete chtít být rušeni vůbec, připraven je VIP salonek s deseti místy. To vše je možné díky půdorysu prostoru o plošné výměře kolem 160 m². Klub není největším svého druhu, ale o to v tomto případě ani nejde. Tlumená světla a kombinace luxusních povrchů a barevná skladba potom navozují dojem jemné, tichem laděné intimity.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz