Salmovská Literární kavárna

Salmovská, 120 00, Praha 2, Tel.: +420 224 919 364
Praha 2/Kluby - Praha 2




Salmovská Literární kavárna

salmovska-literarni-kavarna-1.jpg
Spojení kavárny a literatury k sobě prostě patří. Salmovská literární kavárna dokazuje, že jde o spojení trvalé, pevné a nerozlučitelné. Kavárna nabízí příjemné prostředí v centru Prahy a menší prostor pro konání živých vystoupení.
Mapa - Salmovská Literární kavárna

Salmovská, 120 00, Praha 2

Telefon: +420 224 919 364
E-mail: Nevyplněno
Web: http://www.salmovska.cz


Salmovská literární kavárna v Praze nabízí příjemné a ryzí kavárenské prostředí. Azyl zde naleznou především ti, kdo bloumají po hlavním městě s jediným cílem, najít klidné a inspirativní prostředí pro své vlastní myšlenkové pochody. V nabídce je tu i něco k snědku − na jídelním lístku narazí pečlivé oko čtenáře například na škvarky s chlebem, párek s hořčicí nebo utopence. Kulinářské zážitky následně vyvrcholí u opečené sekané s chlebem a pivem. Z nápojů lze potom zmínit červená či bílá vína z vinařství Velké Bílovice, Čejkovice nebo Kobylí.

Hudební koncerty probíhají v hlavní místnosti, do které se vejde maximálně několik desítek diváků. V programu klubu převažují styly jako jazz, alternativa, blues či folk. Místo je vyhlášené, na jeho prknech vystoupila například Ester Kočičková.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz