Disco 1

Husitská, 787 01, Šumperk, Tel.: +420 725 167 485, info@majakcentrum.cz
Šumperk/Kluby - Šumperk




Prostředí klubu Disco 1 připomíná lepší zahraniční disco kluby z dob, kdy u nás ještě povinně frčely dělnické rádiovky a nažehlené tesilky, ale v moderním provedení. Dlouhý, měkce pravoúhlý bar s nasvíceným kaktusem, který má snad být falickým symbolem, formuje představivost. Třeba před akcí Kočka & Kocour večera s DJ Davidem Řehůřkem.

Úspěšné jsou Retropárty ve znamení největších hudebních pecek z minulého století a počátků taneční hudby, kterou tvořili Fun Factory, Masterboy, DJ Bobo a další. Úspěch měla i Retropárty v rytmu Pomády, na které tanečníci ze Šumperka a okolí předváděli vychytralý taneční styl let minulých v kombinaci s okoukanými filmovými tanci. Podle dramaturgie klubu by si krásy Šumperka mělo prohlédnout co nejvíc více či méně známých celebrit. V programu proto už vystoupila slovenská Lady Gaga, jinak popová zpěvačka a rebelka Mista, a zpěvák, barman a král večírků Sagvan Tofi.

Při oslavě posledních narozenin klubu dramaturgie pro hosty připravila soutěž s cenami v celkové hodnotě 25 tisíc korun. Z párty Miss sexy zadeček, kterou moderovala Agáta Hanychová a DJ Petr Kamlar, si vítězka odnesla 3 000 korun v hotovosti, poukaz na nákup prádla Zaffe ve stejné hodnotě, značkové oblečení a dárky od partnerů večera. Vstup je možný až od 18 let.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz