Karlovy lázně

Smetanovo nábřeží, 110 00, Praha 1, Tel.: +420 222 220 502, info@karlovylazne.cz
Praha 1/Kluby - Praha 1




Karlovy lázně jsou označovány za největší klub svého druhu ve střední Evropě. Uvnitř na návštěvníka čeká bohatě vybavený interiér se špičkovou audiovizuální technikou. Atmosféra Karlových lázní je unikátní tím, že se klub nachází v prostorách budovy postavené na přelomu 14. a 15. století, jeho interiér tak mísí původní prvky výzdoby s tím nejmodernějším designem a prvotřídní technickou výbavou.

V celkem pěti svých podlažích nabízí Karlovy lázně pět rozdílných hudebních světů. V nejnižší části klubu je na programu hudba mainstreamu. O patro výš najdete parket, kde zvuk rozviřují rytmy taneční hudby, oslní vás tady nezapomenutelné klasické zvukové a světelné efekty. Ještě o patro výš pak mohou neznavení tanečníci rozvibrovat svá těla při poslechu oldies. Do tance tady hrají především melodie z filmů jako Pomáda nebo Horečka sobotní noci. Svítící parket, DJs sedící v cadillacu nebo stěna padající mlhy jsou potom jen třešničkami na dortu, které dodávají místu jedinečnost.

Dalším prostorem s hudební produkcí je pak tzv. Paradogs, taneční prostor, kde se hraje především R'n'B, soul či hip hop. V klubu je i chillout zóna, kterou jistě nepohrdnou všichni ti, kteří na chvíli vyčerpali své fyzické síly. Design tohoto patra je ve stylu new baroque, nepřekvapí tedy pohodlné zlaté sedačky a luxusní světelné stěny. Pokud budete preferovat zábavu v uzavřené skupině lidí, jistě vám přijde vhod zcela oddělený VIP prostor − All Inclusive Area. Jak již název napovídá, můžete si zde dopřávat rozkoš z nadstandardních služeb. O zásobování tekutinami se postarají jednotlivé bary na každém z vyjmenovaných pater. Sociální zařízení jsou k dispozici taktéž pro každý vyjmenovaný parket zvlášť.

Karlovy lázně fungují nepřetržitě od roku 1999 a dnes se řadí ke špičkovým podnikům svého druhu v České republice. Díky své poloze jsou často vítaným místem turistů. Výborná dopravní dostupnost a blízkost centra historické Prahy z nich dělají opravdovou perlu mezi pražskými kluby. V prostorách se dříve nacházely lázně nebo vydavatelství novin, které řídil významný český žurnalista, bojovník za svobodu českého národa a na svou dobu bouřlivý názorový radikál Karel Havlíček Borovský.

 

 




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz