Kofola Music Club

Bruntálská, 794 01, Krnov, Tel.: +420 603 302 939, martinhradecny@seznam.cz
Krnov/Kluby - Krnov




Kofola Music Club

kofola-music-club-1.jpg
Přízemní budova v těsné blízkosti hlavní silnice v Krnově je jednou z nejvyhlášenějších scén svého druhu nejen na Bruntálsku. Za jejím úspěchem stojí nejspíš nejen kvalitní výběr umělců, historie a nadšení provozovatelů, ale i hlad po kvalitních hudebních zážitcích. Zahráli si tady například Psí vojáci, Olympic, Divokej Bill či Iné Kafe.
Mapa - Kofola Music Club

Bruntálská, 794 01, Krnov

Telefon: +420 603 302 939
E-mail: martinhradecny@seznam.cz
Web: http://www.kofolamusicclub.cz


Pravděpodobně jeden z několika málo hudebních klubů, které se tváří jako klasické podhorské stavení. Nicméně návštěvník se nesmí nechat zmást letmým pohledem, Kofola Music Club je jednou z nejvytíženějších hudebních scén v dalekém okolí. Důkazem toho jsou ta nejzvučnější jména českých hudebních tvůrců, kteří zde vystoupili, jako například Tomáš Klus, Vladimír Mišík, Lenka Dusilová, Support Lesbiens, Monika Načeva nebo ryze elektroničtí Midi Lidi a v neposlední řadě například J.A.R.

Interiér Music Baru připomíná určitými prvky horskou hospodu, zkříženou s americkým westernovým salonem. Music Bar má kapacitu asi 50 lidí, na jeho stěnách visí elektrické kytary, je tu příjemné posezení, které můžete okořenit fotbálkem či šipkami. Za Music Barem se návštěvníkovi otevře prostor klubu, nejprve projde malým sálem, za nímž následuje sál opravdu veliký, který nabízí dostatečný prostor pro pořádání větších koncertů. Samozřejmostí je kvalitní technické vybavení včetně světelné techniky.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz