Pekelné Doly

Lindava, 471 58, Cvikov, Tel.: +420 604 993 267, info@pekelne-doly.cz
Cvikov/Kluby - Cvikov




Motorkářský klub s mezinárodním členstvím leží u vesnice Svitava mezi Zákupy a Cvikovem v prostorách zabraných koncem války leteckým koncernem Weser z Brém pro výrobu rychlopalných 30mm kanónů MK 108. Po válce tu býval sklad zeleniny. Dodnes je tu k využití 3 500 m2 vybetonované plochy.

Klub nabízí hostům ubytování na 300 dekách a spacích pytlech a parkovací místo pro jejich stroje v prostorách temperovaných na příjemných 12 °C. Rezervační systém funguje stylem „kdo dřív přijde, tam si lehne“.

Kuchyně a bar jedou na akcích non stop. Nabízí teplou i studenou kuchyni, k pití je tu Plzeňský Prazdroj, Gambrinus, černý Kozel z Velkých Popovic i nealkoholický Radegast Birell. A samozřejmě další alko i nealko drinky včetně točené Kofoly.

V létě i v zimě tu probíhají akce nejen pro motorkáře, ale i jiné zájmové skupiny, například pro horolezce, speleology i hledače pokladů. Tradiční je Buzení i Usínání netopýrů, pak narozeninové párty, které často doprovází živá muzika tvrdých kapel na venkovním i jeskynním pódiu a vystoupení typu Pekelná motorka s pekelným jezdcem či Souboj titánů (myšleno těch ohňových a motorkářských pochopitelně). Sem tam přijedou i mažoretky a farář k vysvěcení motorek.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz