Studio 54

Hybernská, 110 00, Praha, Tel.: +420 774 446 854, info@studio54.cz
Praha/Kluby - Praha




Studio 54

studio-54.jpg
Klub Studio 54 je využíván především pro after party. Koncem roku 2013 tu proběhly stavební úpravy, které zvýšily jeho kapacitu. Provozovatelem je DJ Tommy Rogers, který patří k nejznámějším a nejvyhledávanějším DJs u nás.
Mapa - Studio 54

Hybernská, 110 00, Praha

Telefon: +420 774 446 854
E-mail: info@studio54.cz
Web: http://www.studio54.cz


Jméno tohoto klubu v pražské Hybernské ulici vychází z nejslavnějšího nočního podniku, který existoval na newyorském Manhattanu od 70. let. Za jeho pražským jmenovcem stojí jeden z nejvyhledávanějších českých DJs Adam Stříteský aka Tommy Rogers. Jeho Studio 54 se zaměřuje čistě na elektronickou taneční hudbu. V jeho prostorách se konají after party po větších tanečních party, které proběhly například v pražské Mecce, SaSaZu aj..

Jedná se o komorní prostor, který se nedá srovnávat s velkými továrními halami. Právě jeho komornost je pro after party ideální. Součástí klubu je i dobře vybavený bar, který je přímo v zadní části hlediště o výměře několika desítek metrů čtverečních. Pódium pro DJs potom připomíná malý velín jaderné elektrárny. V současné době probíhají v prostorách částečné stavební úpravy. Zvyšuje se kapacita klubu, která byla limitovaná výkonem klimatizace. Studio 54 je z hlediska požární bezpečnosti považováno za jeden z nejbezpečnějších klubů v celé Praze.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz