Hudební Klub K2 České Budějovice

Sokolský ostrov, 370 01, České Budějovice, Tel.: +420 608 120 102, info@k2klub.cz
České Budějovice/Kluby - České Budějovice




Hudební Klub K2 České Budějovice

hudebni-klub-k2-1.JPG
Klub K2 je vyhlášený hudební klub v Českých Budějovicích. Jedná se o příjemný prostor v příjemném prostředí budějovického sportovního parku.
Mapa - Hudební Klub K2 České Budějovice

Sokolský ostrov, 370 01, České Budějovice

Telefon: +420 608 120 102
E-mail: info@k2klub.cz
Web: http://www.k2klub.cz


Relativně malý, ale programem nabitý klub K2 se může pochlubit ideální polohou a velikou oblíbeností v celé jihočeské metropoli. V klubu lze narazit jak na klasické DJs, tak i na vystoupení živých kapel. Místo se stalo oblíbenou zastávkou mladých a poloha klubu je ideální především pro svou blízkost k sportovním a vodním plochám. Přestože se nachází prakticky v centru jihočeské metropole, není obklopen ryze klasickým městským prostředím. Nachází se totiž na Sokolském ostrově, který z jedné strany obtéká Vltava a z druhé tzv. Mlýnská stoka.

„Ká dvojka“ je vnímaná nejen jako ryze studentský klub Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, ale vyjma tradičních akcí, mezi které lze zařadit například i každoroční vítání prváků, si žije svým vlastním životem. Stejně jako klub se jmenuje i studentské rádio a univerzitní kolej. Klub si své místo na českobudějovickém klubovém nebi dávno vydobyl. Na jeho pódiu hrají například i slovenští DJs či fenomenální Horkýže Slíže. Samozřejmostí jsou tematické večery s vybranými značkami nápojů či exotikou.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz