Dance Club "21"

Prokopova, 301 00, Plzeń, Tel.: +420 603 511 760, info@21club.cz
Plzeń/Kluby - Plzeń




Club 21, někdy uváděný jako "21" Dance Club Plzeň, se od založení roku 1995 stal legendou plzeňské klubové scény. Disponuje nejmodernější zvukovou aparaturou zn. QSC a technickým vybavením Pioneer.

V nabídce má čtyři druhy točeného plzeňského piva, vskutku bohatý výběr tvrdého alkoholu, přívlastková odrůdová vína z Moravy a pravidelně vyhlašované drinky měsíce za cenu sníženou ke 30 korunám. K tomu je zde pochopitelně bezplatná WiFi.

Mimo program klubu je možné si celou (nebo jen část) „21“ pronajmout k akcím všeho druhu. Většinou jde o firemní párty, oslavy, večírky, ke kterým klub nabízí raut i DJs.

Hlavní taneční prostor podélně rozděluje bar, v jeho centrální části stojí stage pro DJs. Menší ze salónků je vhodný pro chillout nebo slouží jako V. I. P. zóna s LCD obrazovkou. Větší má výrazně sníženou hladinu hluku a vybízí k nerušenému hovoru a posezení s přáteli jen pár metrů od hlavního tanečního prostoru.

Ze slavných umělců klub navštívili francouzští herci Gerard Depardieu a Pierre Richard nebo americký herec John Malkovich. Pobyli tu Dan Bárta, Dara Rollins, Jaromír Jágr, Jan Čenský, Martin Stránský, František Ringo Čech či Ivo Pešák. K tomu skupiny Děda Mládek Illegal Band, Walda gang, Mandrage


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz