Buena Vista Club

Kollárova, 301 00, Plzeń, Tel.: +420 377 921 291, info@buenavistaclub.cz
Plzeń/Kluby - Plzeń




Buena Vista Club

buena-vista-club-1.jpg
Avantgardní design plzeňského klubu Buena Vista upoutá vaši pozornost na první pohled. Pestrobarevné exteriéry i interiéry s všudypřítomnou mozaikou připomínají známý Hundertwasserhaus ve Vídni.
Mapa - Buena Vista Club

Kollárova, 301 00, Plzeń

Telefon: +420 377 921 291
E-mail: info@buenavistaclub.cz
Web: http://www.buenavistaclub.cz


Atmosféru víceúčelové budovy Buena Vista v centru Plzně ucítíte ještě dřív, než do ní vkročíte. Už exteriér budovy je totiž bohatě zdoben v avantgardním stylu. Na první pohled je zřetelná inspirace díly umělců Hundertwassera a Gaudího. V interiéru je nadčasový design ještě výraznější, pestrobarevné mozaiky upoutají vaši pozornost. A když se to nepodaří jim, tak obřímu hadovi, plazícímu se po stropě, určitě ano.

V klubu vystoupily kapely Tata Bojs, Monkey Business, Rybičky 48, Zrní či J.A.R. Program klubu servíruje kromě koncertů i filmové projekce. Uspořádat si tu můžete i vlastní akci, klub nabízí veškeré možné technické služby, např. osvětlení, ozvučení, projekci, mobilní pódium, připojení k internetu a další. V budově je kromě klubu ještě útulné bistro, kde si můžete vychutnat několik druhů výborné kávy nebo si tu můžete dát něco na zub. Připravena jsou speciální snídaňová a svačinová menu.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz