Bounty Rock Cafe

Hálkova, 779 00, Olomouc, Tel.: +420 739 137 138, neumann@bountyrockcafe.cz
Olomouc/Kluby - Olomouc




Bounty Rock Cafe

bounty-rock-cafe-1.jpg
Olomoucká stylová nekuřácká kavárna a hudební klub pořádá velmi oblíbené koncerty s nezapomenutelnou atmosférou. Na programu klubu už byli muzikanti všech žánrů včetně velkých hvězd domácí i zahraniční scény. Otevřeno je tu už od osmé ráno.
Mapa - Bounty Rock Cafe

Hálkova, 779 00, Olomouc

Telefon: +420 739 137 138
E-mail: neumann@bountyrockcafe.cz
Web: http://www.bountyrockcafe.cz


Podnik se zastřešenou předzahrádkou najdeme nedaleko olomouckého nádraží. Interiér je moderní a v rockovém stylu. Klubový program pamatuje nejen na zavedené, ale i začínající rockové kapely.

Vystoupila tu třeba kapela Any Popovic, Pink Floyd Show, Ivan Mládek nebo Lidoop, Janet Robin, Xavier Baumaxa a už 30 let vystupující Švihadlo.

Popíjí se tu vynikající káva Tubino, točí Budvar 10° a 12° a v nabídce je velký výběr nealkoholických nápojů. K jídlu servírují panini, pizzu nebo čerstvé croissanty.

Hudbu mimo koncerty zprostředkuje jukebox a pro návštěvníky je tu bezplatné WiFi.

Prostory provozovatel nabízí k rezervaci pro soukromé i firemní večírky a pronajmout si je mohou také začínající kapely. Pro větší akce klub nabízí catering, pro ty pod širým nebem i party stan s rozměry 10 x 15 metrů. Každoročně klub v areálu olomoucké Korunní pevnůstky pořádá Bounty Rock Cafe Open Air festival.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz