Blues bar Garch

Mozartova, 779 00, Olomouc, Tel.: +420 605 253 880, zitrajenedele@garch.cz
Olomouc/Kluby - Olomouc




Program klubu se nevěnuje jen bluesové muzice a modernímu jazzu, skupinám a sólistům, ale vystupoval tu například i alternativní umělec Milan Buričin hrající na cirkulárku. Vedle toho se v klubu často konají různé tematické party, včetně maškarních. Klidnější jsou určitě večery deskových her a večer v japonském stylu Japan party, rozjet to pak můžete na každoroční tradiční party úchylů Ú*yl open dle hesla „Národ sobě, úchyl úchylovi“, kterých uspořádali už osm.

Občerstvení dostupné na baru se skládá z druhů točeného piva 10°, 12° a 14°, čili Holby, Šeráku, Bernarda a Plzně. Zásobovači provozu navíc zkompletovali sadu výborných skotských Single Malt Whisky za neuvěřitelné ceny. Z jídel se Garch chlubí kotlíky s masovými i sýrovými fondue namáčenými v pikantních omáčkách.

Hravým hostům slouží šipky, fotbálek, air hokej. Vážní zájemci můžou trénovat kulečník na závodním stole Fr. Žabokrtský 1913 s břidlicovou deskou. Místo je ideální pro netradiční podnikové i maturitní večírky a další studentské akce. Mottem klubu je příznačné: „Tam, kde je zítra neděle.“


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz