Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh

náměstí Slovenského národního povstání, 700 30, Ostrava, Tel.: +420 596 762 503, info@dk-akord.cz
Ostrava/Kluby - Ostrava




Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh

dum-kultury-akord-ostrava-zabreh-1.jpg
Spíše hlavní hudební proud než okrajové žánry hledejte v kulturním domě Akord v Ostravě. Nicméně tento prostor je více než jen další hudební stage. Jeho součástí je i divadlo nebo hotel. A ten, kdo navíc hledá zajímavou architekturu, rozhodně nebude zklamán.
Mapa - Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh

náměstí Slovenského národního povstání, 700 30, Ostrava

Telefon: +420 596 762 503
E-mail: info@dk-akord.cz
Web: http://dk-akord.cz


Ostravské hudební nebe je opravdu bohaté. Po několikaměsíční rekonstrukci se k němu opět přidá i staronová hvězda. Dříve kulturní dům v Ostravě-Zábřehu je krásnou ukázkou socialistického realismu v architektuře. Nicméně od roku 2013 nabízí v renovovaném kabátě přední české a hudební interprety. Rekonstrukce, na kterou přispělo město Ostrava celkovou částkou 120 milionů korun, je na prostorách Akordu znát. Velký hudební sál s parketovou podlahou pojme klidně i 500 diváků a s originálním interiérem jsou místní hudební a divadelní představení opravdovým zážitkem.

Kulturní dům nabízí celkem tři sály, čtyři učebny a celkem sedm salonků. Samozřejmostí je pokrytí sítí WiFi. Mezi účinkujícími interprety z Čech lze zmínit například Annu K., Wabiho Daňka nebo Michala Horáčka. Na konci roku 2013 navíc v tomto kulturním domě vystoupil Paddy Kelly, známý intepret z Kelly Family.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz