Jazz Dock

Janáčkovo nábřeží, 150 00, Praha, Tel.: +420 774 058 838, info@jazzdock.cz
Praha/Kluby - Praha




Jazz Dock

jazzdock-1.jpg
U Dětského ostrova na smíchovském břehu Vltavy a naproti funkcionalistickému Mánesu kotví plovoucí nejen jazzový klub Jazz Dock. Programově je plněný rytmy jazzu, soulu, funky, blues nebo také trip hopu a muzikanty, kteří ke svému hraní nepotřebují počítač a vykradené beaty.
Mapa - Jazz Dock

Janáčkovo nábřeží, 150 00, Praha

Telefon: +420 774 058 838
E-mail: info@jazzdock.cz
Web: http://www.jazzdock.cz


Základem dramaturgie variabilního klubového prostoru jsou tzv. Bloky v Doku, až několikadenní bloky koncertů významných domácích i zahraničních kapel, a festivaly věnované vybranému jazzovému žánru, zemi nebo dominantnímu hudebnímu nástroji.

Pravidelný Hudební biograf Jazz Docku představuje osobnosti jazzu a blues skrze záznamy koncertů nebo filmové dokumenty. Představení předchází odborný výklad.

Při dynamičtějších akcích nebo větším počtu diváků komfortní křesílka se stolky a židlemi uvolňují místo a většinu klubové plochy zaplní lidé unášení hudbou a sklenkou dobrého pití. K občerstvení slouží desetimetrový futuristický bar s osvědčenými nápoji a koktejly, specialitami a novinkami. Klubová kuchyně hostům dodává elegantní a lehké delikatesy.

Protřelejší návštěvníci doporučují Jazz Dock navštívit  v době západu slunce, který se odráží v řece. Popíjejí víno, poslouchají jazz a nic dalšího v hlavě neřeší.

K získání klubové karty Jazz Pass (a tím 10% slevy na vstupné a konzumaci) stačí tři u vstupu zaevidované návštěvy koncertu. Před návštěvou je dobré zařídit si rezervaci, bývá tu dost plno.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz