Radost FX

Bělehradská, 120 00, Praha 2, Tel.: +420 603 181 500, david@radostfx.cz
Praha 2/Kluby - Praha 2




Radost FX

radost-fx-1.jpg
Klub Radost ožívá úderem 22. hodiny, kdy se otevírá suterén se čtyřmi bary, vypracovaným světelným parkem, laser show, gogo tanečnicemi, a hlavně pravidelnými sety vynikajících domácích i zahraničních DJs. Otevřeno bývá zpravidla od čtvrtka do soboty.
Mapa - Radost FX

Bělehradská, 120 00, Praha 2

Telefon: +420 603 181 500
E-mail: david@radostfx.cz
Web: http://radostfx.cz


Radost FX byla v ČR i na Slovensku prvním klubem, kde se hrál house, techno a r‘n‘b. Klub se může pochlubit hostováním takových hvězd jako Carl Cox, Paul Van Dyk, Lauren Garnier, Moby, Richard Dorfmeister, MJ Cole, Artful Dodger, Judge Jules, Danny Rampling, Eddie Richards či DJ Food.

Roku 1999 zařadil britský klubový magazín Ministry Radost FX mezi 20 nejlepších klubů na světě. V roce 2007 se Radost zase umístila na prestižním žebříčku barů serveru worldbestbars.com ve světové konkurenci na osmém místě. Pověstné jsou tematické večírky s překvapením rezidentních DJs.

Uveďme například čtvrteční hip hopovou FX Bounce!, která je pro řadu návštěvníků jednou z hlavních oficiálních nocí. Autorem a rezidentem je DJ Kwé z 360 Production, který ji produkuje už od září 2005.

Pátek je vyhrazený house music a house projektům nejlepších českých a zahraničních DJs, sobota patří akci Soultrain Weekender, která byla označena za nejlepší r‘n‘b noc v České republice.

Hudební klub je možné pronajmout si pro soukromé účely, cena pronájmu se liší podle požadavků a počtu hostů. V přízemí klubu je obchod s DVD a CD nosiči a denní kavárna.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz