Chilli Chilli bar

Sokolovská, 360 21, Karlovy Vary, Tel.: +420 773 613 875, chillichillibar@email.cz
Karlovy Vary/Kluby - Karlovy Vary




Chilli chilli nenabízí jen papričky, ale především zajímavou atmosféru umocněnou vynikající kuchyní. Kromě exotické chutě tu ale na gurmány čekají i hudební vystoupení, a to především z žánru akustické hudby. Pokud jste vyznavači jazzu nebo bigbítu, je pro vás Chilli chilli tím pravým místem.

Interiér i exteriér baru připomíná architekturu Jižní Ameriky. Právě na její historii odkazuje i zajímavý jídelní lístek s emblémem mayského kalendáře. Pokud si tedy z něho vyberete a pokrm zkonzumujete, lepší důkaz toho, že konec světa ještě nenastal, nenajdete.

Klub se nachází jen několik set metrů od náměstí 17. listopadu v centru města Karlovy Vary. V letních měsících je možné využít i přilehlou zahrádku, kde se stejně jako ve vnitřních prostorách pořádají hudební vystoupení. Chcete-li se dobře najíst, zažít kousek exotiky a zároveň být jen nedaleko od karlovarských vřídel, navštivte Chilli chilli. Jen tak mimochodem lze ještě dodat, že nejpálivější papričkou všech chilli paprik je dle dostupných údajů tzv. Trinidad Scorpion Moruga, která je 4 000krát pálivější než normální feferonka.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz