D123

Fialová, 787 01, Šumperk, Tel.: +420 775 550 321, info@musicpower.cz
Šumperk/Kluby - Šumperk




Hudební klub D123 je jedním z těch klubů, které se svou dramaturgií zaměřují na širší veřejnost. Jednou z hlavních náplní programu klubu je totiž diskotéka. Při ní vás budou provázet nejspíše speakeři Rádia Rubi a členové jeho show teamu. Klub má otevřeno jen v pátek a sobotu a nachází se v blízkosti šumperských sadů 1. máje a umělecké kavárny. Ta nese stejné jméno jako klub a stejně jako on se nachází v prostorách šumperského kulturního domu.

Mezi návštěvníky tohoto místa patří především mladí lidé z města, ale zamíří sem i lidé z širšího okolí. Kapacita sálu je 140 lidí, a místo tak nepatří k největším svého druhu. Dramaturgie nabízí zájmově laděné večery a občerstvení na dvou svých barech. Design tohoto místa je originální a neopakovatelný − zažijete zde tanec pod obří umělou medúzou. Hudební produkce se tematicky mění. Například v letošním roce proběhl večer laděný v asijských rytmech.

Umístění klubu přímo vybízí k letnímu posezení a pití kávy. Přes její vůni si totiž můžete naplno vychutnat pohled do zeleně přilehlých sadů. Samozřejmostí je videoprojekce a kvalitní světelná technika.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz