Rybanaruby

Mánesova, 120 00, Praha 2, Tel.: +420 731 570 704, info@rybanaruby.net
Praha 2/Kluby - Praha 2




Rybanaruby je kombinací jazzového klubu, útulné čajovny a tematického etnického obchůdku. Nachází se na pražských Vinohradech v Mánesově ulici jenom pár kroků od stanice metra Jiřího z Poděbrad. Pěšky vám cesta z Václavského náměstí do klubu Rybanaruby zabere asi 15 minut.

Příjemnou atmosféru vytvářejí pestré barvy, hudba, chutě a vůně z celého světa. V čajovně v suterénu budovy máte možnost vyzkoušet bohatou nabídku bylinných čajů, kvalitní kávy ze 100% arabiky a speciálních míchaných posilujících a očistných nápojů. Pro milovníky vína je připraveno

bílé i červené víno z Itálie, Sicílie a jižní Afriky. V nabídce čajovny je i několik vegetariánských specialit k snědku. Po celou otevírací dobu můžou zákazníci využívat možnosti bezdrátového připojení k internetu. V čajovně nechybí ani vodní dýmky s tabáky různých příchutí.

V programu klubu se střídají tematické koncerty s pravidelnými hudebními kurzy hry na africké bubny djembe a různé workshopy. Klub nabízí 40 míst k sezení, jeho prostory se dají pronajmout i na firemní akce, prezentace, semináře, tiskové konference a soukromé oslavy.

Pokud se chcete stát majitelem nějakého etnického předmětu, je obchůdek Rybanaruby právě pro vás. Koupit si tady můžete hudební nástroje, jako třeba didgeridoo, bubny djembe, chřestidla a píšťalky, umělecké a duchovní předměty, knihy či vonné tyčinky.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz