Rozhledna Maják Šrotík

Brněnská, 686 03, Staré Město, Tel.: +420 572 419 771, info@recgroup.cz
Staré Město/Památky - Staré Město




Rozhledna Maják Šrotík

stare-mesto-uherske-hradiste-majak-srotik-1.jpg
Maják Šrotík najdete ve Starém měste u Uherského Hradiště v areálu Ekolandu společnosti REC Group. Maják stojí ve 187 m.n.m. a jeho celková výška je 27m. Z nejvyšší vyhlídkové plošiny, která se nachází ve 23m si můžete prohlednout areál Ekolandu, Uherské Hradiště, Bílé Karpaty, Chřiby a hrad Buchlov.
Mapa - Rozhledna Maják Šrotík

Brněnská, 686 03, Staré Město

Telefon: +420 572 419 771
E-mail: info@recgroup.cz
Web: http://www.recgroup.cz/ekoland/majak-srotik


Rozhledna maják Šrotík je součástí zábavního areálu Ekoland společnosti REC Group s.r.o. na okraji Starého Města u Uherského Hradiště; maják souvisí s firemní filozofií a má lidem symbolicky ukazovat správnou cestu v moři odpadů; z vyhlídkové plošiny se otevírá kruhový rozhled. U rozhledny je také možné navštívit unikátní Kovozoo, pirátskou loď Naděje a Kongresové centrum v pěkně rekonstruovaném skladu cukru.

Pokud vystoupáte až k samému vrcholu rozhledny, rozprostře se před vámi malebná krajina lemovaná vrcholky Chřibů se starobylým hradem Buchlovem a pohořím Bílých Karpat s nejvyšším vrcholem Javořina. Před sebou budete mít jako na dlani nejen celý Ekoland, ale také Staré Město a královské město Uherské Hradiště v pozadí s rozhlednou Rovnina.

  Otvírací dny Čas
Leden - Prosinec Po - Ne 10:00 - 17:00

Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz