NÁHODNÉ TANGO


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Pechersky.Teatr – reprezentuje: Victor Aim - "Náhodné tango".


představení ve 2 akcích - celková doba trvání 1:40

Režisér: Igor Tverdokhlebov; Choreograf: Vitaly Novikov; Producent: Roman Pechersky

Hrají: Anton Khabarov, Julia Galkina, Roman Pechersky

V noci. Party. Bordeaux. Slzy. Mlha. Rychlost 220 km/h. Ostrá zatáčka ... a ...

Ne, ne konec. Tady to všechno začíná. Setkání s andělem, který za 450 milionů let určuje další cestu a hru, jejíž cena je věčnost. Cílem je získat jen sto bodů. Ale jen? Nebo hlavní postava musí jít vážným způsobem, dívat se do svého života, protože anděl může buď přidat body, nebo je odložit. A hlavním kritériem je pouze pravda o vlastním životě, pravdě bez falešných frází.

Děj hry "Náhodné tango", kterou uvádí hra Victora Aima, vede diváky k obavám z hrdinky - bude vyzvedávat intimní sto bodů nebo ne, bude po zastavení hry spouštět ruce, nebo si stále najde sílu jít celou cestu. Je to snadné, aby se audit svého vlastního života? Na tuto otázku musí odpovědět ona, velkolepá Julia Galkina, která nezanechá lhostejný ani nestranný Anděl - Anton Khabarov a Frank - Roman Pechersky.

Diváci se budou moci ptát sami sebe - co každý z nich řekne, když přijde čas na setkání s takovým andělem. Sto bodů - je to hodně nebo málo? A jak, když mluvíme o životě, nesklouznete dolů do falešných frází? Láska a smrt, vášeň a bolest a jako jasný paprsek ve tmě - naděje. Koneckonců, tajemství lásky je vždy větší než tajemství smrti.

P.S. Živá hra herců, emocí a zápalného tanga, to vše je představení "Náhodné tango".

Přijďte si vychutnat hru skvělých herců.

Těšíme se na setkání s Vámi! Užijte si dobrý večer!


Fotografie a videa

Divadlo Broadway

divadlo-broadway-1.jpg
Broadway je oblíbené divadlo v samotném centru Prahy. Sídlí v suterénu paláce mezi ulicemi Na Příkopě a Celetná. Z žánrů tu nejčastěji narazíte na muzikály. Na programu je tu například Mata Hari Michala Davida, kterou otextoval Lou Fanánek Hagen, k oblíbeným představením patří i rocková opera Klíč králů Daniela Landy. Do divadla jezdí různé soubory se svými představeními. Můžete sem zajít i na populární pořad Partička.
Mapa - Divadlo Broadway

Na Příkopě, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 225 113 311
E-mail: info@divadlo-broadway.cz
Web: http://www.divadlo-broadway.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz