Hra, která se zvrtla


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Popis této misteriózní komedie se dá jen těžko vyjádřit slovy, neboť je to smršť nepředvídatelných situací, se kterými se herci pokoušejí vyrovnat zoufalou snahou dovést představení do konce.


Divadlo se rozhodlo uvést drama o mysteriózní vraždě z r. 1920, ale jak titul napovídá, všechno, co se mohlo pokazit, se pokazilo… Přes všechny četné neuvěřitelné nehody, kdy vše a všichni kolabují, se představení dopracuje k závěrečné oponě, aby poté sklidilo fantastický úspěch a ovace.

Navzdory neuvěřitelným malérům a dechberoucím katastrofám dohrajeme vždy až do konce.

Hra je již tři roky absolutním trhákem londýnského West Endu. v roce 2015 získala ocenění „Olivier Award for Best New Comedy“. Po úspěšném turné po Austrálii v současné době dobývá Broadway v New Yorku, kdy obdržela ceny „BrodwayWorld UK Winner“ a „WhatsOnStage Award Winner“ jako nejlepší komedie.

Hra slaví úspěchy i v zahraničí a např. v Paříži obdržela cenu „Moliére“ za nejúspěšnější komedii roku.

Hrají: Dana Morávková / Anežka Rusevová, Nikol Kouklová, Karel Heřmánek ml./ Viktor Dvořák, Josef Carda / Václav Rašilov, Tomáš Havlínek / Petr Pospíchal, Petr Macháček, Jan Řezníček / Stanislav Lehký


Fotografie a videa

Divadlo Bez zábradlí

divadlo-bez-zabradli-6.jpg
V Divadle Bez zábradlí, které patří Karlu Heřmánkovi, působí silná herecká jména. V souboru působí například Jiří Bartoška, Václav Vydra a Veronika Freimanová či Dana Morávková. Divadlo se zaměřuje na lehčí žánry, jako jsou komedie. Nastudované hry jsou tak v podání ostřílených herců opravdovým zážitkem.
Mapa - Divadlo Bez zábradlí

Jungmannova, 110 01, Praha 1

Telefon: +420 224 946 436
E-mail: info@bezzabradli.cz
Web: http://www.bezzabradli.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz