ENIGMATICKÉ VARIACE aneb láska až za hrob


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Od září bude naším pravidelným hostem skvělé představení „Enigmatické variace aneb láska až za hrob“ v hlavních rolích s Martinem Stránským a Janem Maléřem.


„Enigmatické variace nenaplnily mé představy. Ony je předčily…“ Tak zní jedna z diváckých reakcí na fascinující detektivní komedii, která odhaluje tajemství mezi dvěma muži a nepřítomnou ženou. Spád nevšedního dialogu napíná, mrazí i baví. A navíc překvapuje. Svěží, inteligentní, vtipný a neustále překvapující text nejhranějšího francouzského autora tohoto tisíciletí a dokonalá herecká souhra dvou herců, kteří vás na hodinu a půl uhranou a nepustí.

Slavný spisovatel a nositel Nobelovy ceny Abel Znorko, vyhlášený svou arogancí, žije už léta sám na vzdáleném ostrově v Norském moři. Znorko nepřijímá návštěvy a razantně odmítá všechna interview. Když jej ale osloví novinář jednoho regionálního deníku, překvapivě souhlasí. Čeká ho rozhovor o jeho zatím poslední, nejuznávanější knize „Zapřená láska“ – románu složeném z vášnivých milostných dopisů, který věnoval H.M. Koho skrývají tyto iniciály? Co dalšího spisovatel tají? A o čem všem ví novinář? Enigma – záhadu, zastřenější než se zdálo, budou oba muži odkrývat postupně s jízlivostí i odzbrojujícím citem.

Hrají: Martin Stránský, Jan Maléř


Fotografie a videa

Divadlo v Rytířské

Rytirska-budova.jpg
Divadlo v Rytířské odkazuje svým názvem na ulici, ve které se nachází. Svou činnost zahájilo v sezóně 2012/2013 premiérou inscenace Frankie & Johnny. Divadlo se snaží svým programem oslovovat především české diváky, při výběru repertoáru klade důraz na divácky atraktivní činoherní inscenace, které zároveň odpovídají nárokům na kvalitní a vkusnou zábavu. Kromě toho se v jeho prostorách konají komorní koncerty a další pořady.
Mapa - Divadlo v Rytířské

Rytířská, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 186 114
E-mail: info@divadlovrytirske.cz
Web: www.divadlovrytirske.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz