Čas pod psa


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


ČAS POD PSA


Autor: Briggite Buc

Překlad: Jaromír Janeček

Režie: Jakub Nvota

Hrají: Tereza Kostková, Máša Málková, Eva Josefíková, Pavel Nečas/Karel Zima

Náhodné setkání tří žen: zaměstnané matky se starostmi o rodinu, frustrované ženy pod prášky, které zapíjí Armagnacem a mladé prodavačky v obchodě s prádlem. Všechny tři, každá více méně na konci svých sil, se náhodně setkají v zadní místnosti jedné pařížské kavárničky, kam jsou nuceny se uchýlit před nepřízní počasí a kde jsou posléze nuceny nedobrovolně strávit celou noc. To vše pod „dohledem“ místního číšníka, ironika a nepřítele žen.

Čas pod psa je výborná komedie, ve které autor velmi citlivě zpracoval do komických situací vážné okamžiky, které všichni velmi dobře známe z reality života.


Fotografie a videa

Divadlo v Rytířské

Rytirska-budova.jpg
Divadlo v Rytířské odkazuje svým názvem na ulici, ve které se nachází. Svou činnost zahájilo v sezóně 2012/2013 premiérou inscenace Frankie & Johnny. Divadlo se snaží svým programem oslovovat především české diváky, při výběru repertoáru klade důraz na divácky atraktivní činoherní inscenace, které zároveň odpovídají nárokům na kvalitní a vkusnou zábavu. Kromě toho se v jeho prostorách konají komorní koncerty a další pořady.
Mapa - Divadlo v Rytířské

Rytířská, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 186 114
E-mail: info@divadlovrytirske.cz
Web: www.divadlovrytirske.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz