TONYA GRAVES


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Tonya Graves, majitelka nezaměnitelného hlasu české hudební scény, se představí v brněnském klubu Mersey. Dne 18.10.2019 se bude konat koncert této zpěvačky, která je ověnčena řadou ocenění a úspěchů s kapelou Monkey Business, kde působila 16 let. Na svém kontě má dvě zdařilá sólová alba I’m the Only Me a Back to Blues, za které byla i nominována na Ceny Anděl. Právě z nich mixuje repertoár svých vystoupení.


V klubu Mersey ji budou doprovázet muzikanti - Ondřej Sluka za bicími, Josef Flores na kytaru, Martin Landa na basu a za klávesami Jenda Pudlák.

V poslední době se stále častěji objevuje i v roli moderátorky, aktuálně v televizním pořadu Drive na TV Óčko. V tomto roce plánuje Tonya vydat nové písně, na kterých již pilně pracuje.

Nenech si ujít tuto hudební lahůdku.


Fotografie a videa

Mersey Music Club

mersey-music-club-1.jpg
Mersey klub, ikona brněnského clubbingu je již přes dvacet let na scéně. Nejstarší brněnský hudební klub, založeny v roce 1993 jako rockový bar se zaměřením na Indie a kytarovku, v současnosti fungující jako hudební klub se zaměření na nu rave, electro, house, hiphop, reagge a zpřízněné styly. V klubu se dosud konají oldies party (navazující na legendární pořady Vlasatý večírek a Mersey Oldies Party).
Mapa - Mersey Music Club

Minská, 616 00, Brno

Telefon: +420 775 052 934
E-mail: mersey@volny.cz
Web: http://www.mersey.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz