VÁCLAV NOID BÁRTA – JEDINEJ KROK VÁNOČNÍ


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


VÁCLAV NOID BÁRTA – JEDINEJ KROK VÁNOČNÍ


Charizmatický zpěvák Václav NOID Bárta s hosty napříč hudebními žánry.

28.11.2016, Hudební divadlo Karlín Praha

29.11.2016, Hudební divadlo Karlín Praha

Pop, rock, muzikál – to nejlepší z repertoáru Václava NOIDA Bárty a jeho hostů Ilony Csákové a Ondřeje Brzobohatého Gregora . Vše podpořené dětským sborem a úžasnou doprovodnou kapelou, jako předváčnoční koncertní nadílení v Hudebním divadle Karlín... A možná vám vykoledujeme i sváteční přídavky!

Václav Noid Bárta Od čtyř let se zajímal o hudbu. Učil se hrát na klavír, flétnu a klarinet. Později, jako samouk, na kytaru, basu a bicí. Na poli populární a rockové hudby v průběhu let spolupracoval jako skladatel, aranžér a zpěvák s předními hudebníky ČR.

V posledních letech vytvořil řadu muzikálových rolí: Vortinger, Ďábel, Baron, James Wayne - též na CD a DVD, Josef Němec, Robin z Loxley, Hamlet. Na scéně Hudebního divadla Karlín zazářil již v roli Garcii v CARMEN, v rolích Jidáše Iškariotského a Piláta Pontského v JESUS CHRIST SUPERSTAR, jako Radames v muzikálu AIDA a Daniel v muzikálu LUCIE. Od října 2016 účinkuje v titulní roli nového muzikálu BONNIE & CLYDE.

Je autorem hudby k muzikálu NĚMCOVÁ a k filmu KAJÍNEK, v němž ztvárnil také roli spoluvězně hlavního hrdiny. Složil a nazpíval ústřední píseň k seriálu OBCHOĎÁK pro TV PRIMA, kde účinkuje i v seriálu „Svatby v Benátkách".

Vydal své sólové CD Václav NOID Bárta, kde mimo převzatých hitů, jsou i jeho autorské skladby a na kterém spolupracoval s Českým národním symfonickým orchestrem a přední houslistkou Gabrielou Demeterovou.


Fotografie a videa

Forum Karlín

forum1.jpg
Srdcem celého areálu je multifunkční prostor s kapacitou 3 000 míst určený pro pořádání kulturních, společenských a odborných. Součástí komplexu je i moderní mediální newsroom vydavatelství Economia v rekonstruovaných prostorách historického objektu kotlárny někdejších závodů Českomoravské Kolben & Daněk (ČKD), kde byly od roku 1908 vyráběny moderní parní kotle pro celé Rakousko-Uhersko.
Mapa - Forum Karlín

Pernerova, 186 00, Praha 8

Telefon: +420 602 506 507
E-mail: pronajem@forumkarlin.cz
Web: http://www.forumkarlin.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz