Forum Karlín

Pernerova, 186 00, Praha 8, Tel.: +420 602 506 507, pronajem@forumkarlin.cz
Praha 8/Společnost - Praha 8




Forum Karlín

forum1.jpg
Srdcem celého areálu je multifunkční prostor s kapacitou 3 000 míst určený pro pořádání kulturních, společenských a odborných. Součástí komplexu je i moderní mediální newsroom vydavatelství Economia v rekonstruovaných prostorách historického objektu kotlárny někdejších závodů Českomoravské Kolben & Daněk (ČKD), kde byly od roku 1908 vyráběny moderní parní kotle pro celé Rakousko-Uhersko.
Mapa - Forum Karlín

Pernerova, 186 00, Praha 8

Telefon: +420 602 506 507
E-mail: pronajem@forumkarlin.cz
Web: http://www.forumkarlin.cz


Fórum Karlín je projekt architekta Rirda Bofilla, který říká: "Prostor Forum Karlín je jedinečný, zcela výjimečný a bylo mi potěšením ho transformovat a přestavět tak, aby sloužil nakladatelství Economia, nájemcům v nových kancelářích a prostřednictvím víceúčelového sálu i celému městu Praha."

Nedílnou částí Fora Karlín je také osmipodlažní budova zahrnující 9 500 m2 moderních kancelářských ploch s rozsáhlými terasami nabízejícími pozoruhodné výhledy do okolí. Projekt Forum Karlín získal v listopadu 2014 zvláštní cenu poroty v prestižní soutěži “Best of Realty – Nejlepší z realit 2014” za posun pražského Karlína, který se rozvíjí především v oblasti administrativních prostor, také do centra společenského a kulturního dění.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz