Žluté lázně

Podolské nábřeží, 140 00, Praha 4, Tel.: +420 244 463 777, info@taiko.cz
Praha 4/Sport - Praha 4




Žluté lázně

zlute.jpg
Žluté lázně nalezneme na břehu řeky Vltavy. Areál pokrývá plochu tři a půl hektaru a je zde k dispozici více než 2500 míst sloužících k občerstvení na pivních terasách, v Modrém baru, beach baru či tančírně. Tento přírodní areál nabízí všestranné sportoviště, zábavu i relax nejen s přáteli a rodinou, ale také v případě pořádání firemních a soukromých akcí.
Mapa - Žluté lázně

Podolské nábřeží, 140 00, Praha 4

Telefon: +420 244 463 777
E-mail: info@taiko.cz
Web: http://www.zlutelazne.cz/


Historie areálu sahá až do léta roku 1910 a dlouho tak byly Žluté lázně důležitým kulturním centrem Pražanů. Zub času se zde však důkladně podepsal a vše dokonala povodeň v roce 2002. Poté bylo ovšem rozhodnuto o obnově celého areálu a tak dnes Žluté lázně na břehu Vltavy opět slouží v plné síle svému původnímu účelu.

Celková denní kapacita Žlutých lázní se pohybuje kolem osmi tisíc návštěvníků. Areál každému z nich vytváří nejen optimální podmínky ke sportovnímu vyžití, rekreaci a odpočinku, ale také jim poskytne dostatečné zázemí v oblasti gastronomie i hygieny. Z vydlážděného parkoviště pro 120 vozů vedou bezbariérové písčito-štěrkové cesty.

Ve Žlutých lázních vyrostl pod dohledem nejlepších reprezentantů s pěti kurty největší areál na beachvolejbal v České republice a jako na jediném místě v České republice se zde také nachází půjčovna unikátních a stále populárnějších dračích lodí. Ke chloubě Žlutých lázní patří dětský koutek s brouzdalištěm, nafukovacím rybníčkem a mnoha zábavnými atrakcemi.

Žluté lázně nabízejí:

beach volejbal

fotbal na písku

stolní tenis

pétanque

velký počet restaurací, barů a stánků s občerstvením.

Otvírací dny Čas
Po - Ne

9:00 - 2:00




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz