Plavecký bazén Neratovice

náměstí Republiky, 277 11, Neratovice, Tel.: +420 315 682 725, plaveckybazen.neratovice@seznam.cz
Neratovice/Sport - Neratovice


Popis místa
Plavecký bazén, který najdete v centru Neratovic, cílí na zábavu i odpočinek. Poskytuje odreagování od standardního kondičního plavání v podobě dvou snad nejpopulárnějších vodních atrakcí: vířivky pro 10 osob a devadesátimetrového toboganu s vlastním dojezdovým bazénem. Na plavání je připravený bazén dlouhý 25 metrů s šesti drahami a menší dětský bazén s různou hloubkou. Lázeňský servis poskytuje suchá sauna, masáže a fitness centrum.

náměstí Republiky, 277 11, Neratovice
Telefon: +420 315 682 725
E-mail: plaveckybazen.neratovice@seznam.cz
Web: http://www.bazen-neratovice.wz.cz/index2.html

Naplánovat trasu

Občerstvení ve vstupní hale nabízí návštěvníkům teplá jídla, studené i teplé nápoje i cukrovinky. Nalézá se tu ještě dámské a pánské kadeřnictví. Plavecká škola pro školy a školky tu zajišťuje výuku plavání dětí od předškolního věku až po středoškoláky.

Otvírací dny Čas
Po 10:00 - 21:00
Út - Pá 6:15 - 21:00
So 12:00 - 20:00
Ne 10:00 - 20:00

Plavecký bazén - 25m x 12,5m, hluboký 125cm - 165 cm

Dětský bazén - 9m x 6m, hluboký 50cm - 90cm

Dojezdový bazén - tvar ledviny, hluboký 110cm - 125cm, propojený s plaveckým bazénem

Tobogan - 90m

Vířivka - průměr 3,4m, pro cca 10 osob

Aqua aerobic - zahrnuje cvičení ve vodě s motivačním využití hudby

Plavecká škola -je určena výhradně pro školy a školky, zajišťuje výuku plavání dětí od předškolního věku až po středoškoláky z Neratovic,Prahy,celého mělnického okresu a okresu Praha-východ. Výuka probíhá ve všední dny od 8:00 do 14:30. Děti jsou rozděleny do malých skupinek dle jejich dovednosti,která je dále rozšiřována pod vedením instruktorů plavání Plavecké školy Neratovice

Plavecká škola pak ve spolupráci s plaveckým oddílem organizuje:
kurzy plavání pro začátečníky  - dospělé a děti od 3 let - začátečníci-neplavci jsou vyučováni v malých skupinách a trenér-cvičitel se jim věnuje téměř individuálně, po získání základních dovedností ve vodě se pokračuje základy plavání a pro snadnější a bezpečnější nácvik je používáno různých plaveckých pomůcek.
přípravka nebo zdokonalovací kurz plavání pro děti i dospělé - Zde se zdokonalují základy plavání a rozšiřuje se nácvik různých plaveckých stylů.
pro děti, které si plavání vyberou jako zájmovou činnost, je možnost jejich dalšího uplatnění v plaveckém oddíle, jehož členové jsou zařazeni do skupin dle věku a výkonnosti.Ti se zúčastňují závodů na různých stupních úrovně.(od místních závodů až po mistrovství republiky).
pro firmy,organizace či jednotlivé skupiny nabízíme pronájem celého plaveckého areálu či pouze jeho jednotlivých částí a to buď pravidelně, po celý rok - vhodné pro sportovní oddíly v rámci sportovních příprav, či pro zaměstnance jako regenerační a rekondiční aktivity, nebo jednorázově-nutno zarezervovat s dostatečně velkým časovým předstihem a uvažovat okrajové hodiny.
pro zdravotně oslabené občany - zajišťuje městská organizace tělesně postižených Neratovice - Mgr. Marie Šmejkalová(sekretariát:DDM, Mládežnická 984, Neratovice). Například pořádá pro své členy pravidelně 2x ročně Jarní a podzimní rekondiční plavání.
Další informace: paní Marie Václavíčková 737 584 153
Pobyty pro diabetiky - zajišťuje Svaz diabetiků ČR, územní organizace, ul. Ladislava Rohela 2596, 276 01 Mělník. První část organizovaná - cvičení ve vodě s cvičitelkou, druhá část je individuální pobyt ve vodě

Sauna:

suchá sauna je pro cca 12 osob

ochlazovací bazén

teplá i studená sprcha

odpočívárna

občerstvení chlazenými nápoji z minibaru        

Masáže:

klasické relaxační
sportovní a rekondiční
masážní techniky při migrénách hlavy
baňkování
lymfodrenáž
medové
havajské
lávovými kameny
reflexní terapie plosky nohy
Dornova metoda
čínské tlakové
manuální lymfodrenáž
reflexní terapie



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz