Plavecký bazén Hradec Králové

Eliščino nábřeží, 500 03, Hradec Králové, Tel.: +420 495 774 111, info@snhk.cz
Hradec Králové/Sport - Hradec Králové




Plavecký bazén Hradec Králové

plavecky-bazen-hradec-kralove2.jpg
Plavecký bazén v Hradci Králové nabízí sportovní vyžití i odpočinkové a kondiční plavání. Bazén s osmi dráhami je dlouhý 50 metrů a je chodbou propojený s Městskými lázněmi s aquacentrem a ubytovnou. Je tak ideální pro plavecká soustředění a kurzy. K dispozici je také dětský bazének s jemným vířením, parní komory oddělené pro ženy a muže a stánek s občerstvením.
Mapa - Plavecký bazén Hradec Králové

Eliščino nábřeží, 500 03, Hradec Králové

Telefon: +420 495 774 111
E-mail: info@snhk.cz
Web: http://www.snhk.cz/bazen


Z dalších služeb bazén nabízí pronájem zasedací místnosti o kapacitě 40 míst a výuku plavání v plavecké škole.

 

Ve všedních dnech je tu otevřeno ráno už od šesti hodin.

  Otvírací dny Čas
Celoročně Po 6:00 - 19:00
  Út 6:00 - 21:00
  St 6:00 - 19:00
  Čt 6:00 - 21:00
  6:00 - 18:00
  So + Ne 10:00 - 20:00

Bazén s osmi drahami o rozměrech 50 x 21 m a hledištěm

Dětský bazének s jemným vířením

Parní komory oddělené pro muže a ženy

Plavecká škola

Plavání kojenců v rodině - plavání kojenců od 6. týdnů narození dítěte po zahojení pupeční šnůry. Výuka probíhá v koupelnové vaně po tel. domluvě s vedoucí instruktorkou. Rodiče se seznamují s manipulací dítěte na suchu i ve vodě a s abecedou potápění.

Plavání starších batolat a dětí předškolního věku - pro batolátka od 1,5 roku do 3 let věku probíhají v dopoledních hodinách na dětském bazénu a na mělčině 50ti m plaveckého krytého bazénu v Hradci Králové k nácviku plaveckým dovednostem s využitím mělčiny a „hloubky“ vždy v dopoledních časech dle aktuálního rozvrhu plavecké školy v jednotlivých cyklech školního roku. Jednotlivé lekce trvají 45 minut, poslední 12. Lekce je věnována společnému pobytu v AQUAPARKU Městských Lázní v HK.

Plavání dětí od 3 let s rodiči - pro starší batolata a děti od 3 let je určeno plavání ve sportovním klubu Potápek jako společná hra dětí a rodičů. Plavecká výuka je realizována na dětském bazénu v Hradci Králové a ve školním bazénu ZŠ Štefánikova. Děti, stále pod dohledem rodičů, si prohlubují své dovednosti v potápění a plavání pod vodou. Postupně se seznamují s prvkovým plaváním jednotlivých plaveckých způsobů a se skoky do vody.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz