Koupaliště Hostivařská přehrada

K Jezeru, 102 00, Praha 10, Tel.: +420 777 609 859, info@hostivarskaprehrada.cz
Praha 10/Sport - Praha 10




Koupaliště Hostivařská přehrada

hostivar.jpg
Přehrada leží v nádherném a klidném prostředí Hostivařského lesoparku, jen pár minut chůze od stanic městské dopravy mezi Prahou 10 a 15. Jsou tu travnaté i písečné pláže, rozmanité občerstvení, tobogan, vybavení pro řadu rekreačních sportů, dětské hřiště i nudistická pláž. Prostředí je vhodné pro pořádání firemních a soukromých párty a teambuildingů.
Mapa - Koupaliště Hostivařská přehrada

K Jezeru, 102 00, Praha 10

Telefon: +420 777 609 859
E-mail: info@hostivarskaprehrada.cz
Web: http://www.hostivarskaprehrada.cz/


Největší vodní plocha ve městě má rozlohu téměř 44 hektarů a kapacitu až 10 tisíc návštěvníků. K aktivní rekreaci u vody můžete využít třeba dvou profesionálních kurtů na plážový volejbal, tenisového kurtu s betonovým povrchem, vybavení na nohejbal, streetball, ping-pong, ruských kuželek, fotbálku apod. Součástí areálu je také půjčovna loděk, dětský skákací hrad a velké parkoviště. Celá nádrž prošla v letech 2010 a 2011 odbahněním dna. Na kvalitu vody v přehradě dohlíží hygienická služba.

 

V budocnosti se plánuje rozvoj a modernizace celého areálu. Měly by zde vzniknout moderní restaurace a bary, nový tobogán a další vodní radovánky. Hlavní dominantou v tomto směru by měl být super moderní vlek pro vodní lyžování a vodní svět přímo na hladině Hostivařské přehrady. Samozřejmostí bude velký bazén a brouzdaliště pro děti. V plánu nechybí ani nové moderní sportoviště, lezecká stěna, dráha pro kolečkové brusle nebo vlek pro zimní lyžování.

Hostivařský lesopark je ideálním místem k relaxaci, aktivnímu pohybu a zábavě. Pokud chcete trávit volný čas sami, s rodinou nebo přáteli, v klidné lokalitě na dosah z celé Prahy, pak je areál koupaliště Hostivařská přehrada přesně, co hledáte.

  • pronájem lodiček, šlapadel, kanoi
  • beachvolejbal, tenis, nohejbal
  • ruské kuželky, ping-pong, fotbálek
  • dětské hřiště
  • půjčovna lehátek
  • stánkové občerstvení
  • nudistická pláž
  Otvírací dny Čas
Červen Po – Ne 9:00 - 20:00
Červenec Po – Ne 9:00 - 20:00
Srpen Po – Ne 9:00 - 20:00



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz