Koupaliště Čakovice

Ke Stadionu, 196 00, Praha 9, Tel.: +420 283 930 012, mivoj@cakosport.info
Praha 9/Sport - Praha 9




Koupaliště Čakovice

koupaliste-cakovice-3.jpg
Koupaliště Čakovice je venkovní, zpřístupněno je tedy pouze v letních měsících. Nabízí dva bazény s pozvolna svažitým dnem, které jsou dlouhé 50 metrů. Dětský bazén je z jedné strany spíše brouzdalištěm, na hlubší straně sem pak ústí tobogan dlouhý 46 metrů. Druhý bazén má maximální hloubku 2,5 metru. K občerstvení slouží prodejní stánky s nabídkou nealko nápojů a piva, dále pak klobásky, hranolky, zmrzlinové výrobky, cukrovinky atd.
Mapa - Koupaliště Čakovice

Ke Stadionu, 196 00, Praha 9

Telefon: +420 283 930 012
E-mail: mivoj@cakosport.info
Web: http://www.cakosport.info


Koupaliště s travnatou plochou má kapacitu 3 000 návštěvníků a ročně sem zavítá přes 70 tisíc lidí. Mnozí přivítají posezení na lavičkách ve stínu vzrostlých stromů, maminky s batolaty si oblíbily mělké brouzdaliště kolem bazénů.

Koupaliště má vlastní úpravnu vody a její kvalitu sledují zdejší pracovníci i městská hygienická stanice.

Na koupaliště se dostanete autobusy MHD č. 140 (od metra B Palmovka a metra C Letňany), výstupní zastávka Ke stadionu. Cesta autem je také jednoduchá, kousek za bývalým cukrovarem v Čakovicích odbočíte z ulice Cukrovarské do ulice Ke Stadionu a zhruba po 300 metrech jste na místě.

Provozovatelem koupaliště je tělovýchovná jednota Avia Čakovice, která také nabízí návštěvníkům příležitost zahrát si tenis nebo malou kopanou v přilehlém sportovním areálu. (není součástí koupaliště).
Dva bazény o rozměrech 50 x 25 metrů slouží jak plavcům (maximální hloubka velkého bazénu je 2,5 m), tak neplavcům. Velký zájem je o jízdu na tobogánu. Pro nejmenší je v areálu koupaliště k dispozici zdarma dětský koutek se skluzavkou, kolotočem a houpačkami. Za úhradu se mohou svézt na malém řetízáku nebo si zaskákat v nafukovacím hradu.

  Otvírací dny Čas
Červen Po – Ne 9:00 - 19:00
Červenec Po – Ne 9:00 - 19:00
Srpen Po – Ne 9:00 - 19:00

 Otevírací doba se může změnit v případě nepříznivého počasí.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz