Aquapark Ústí nad Orlicí

V Lukách, 562 01, Ústí nad Orlicí, Tel.: +420 465 527 898, aquapark@tepvos.cz
Ústí nad Orlicí/Sport - Ústí nad Orlicí


Popis místa
Letní aquapark v Ústí nad Orlicí nabízí bazén dlouhý 25 metrů, rekreační bazén a množství dětských brouzdališť a bazénků. K dispozici jsou i skluzavky nebo 101 metrů dlouhý tobogan. Pokud patříte mezi milovníky zorbingu nebo pokud jste to ještě nezkusili, máte zde jedinečnou příležitost aquazorbing zkusit. K dispozici je tu i minigolf, curling, půjčovna lehátek a slunečníků. Nechybí nesmí ani stánky s občerstvením.

V Lukách, 562 01, Ústí nad Orlicí
Telefon: +420 465 527 898
E-mail: aquapark@tepvos.cz
Web: http://bazenusti.cz/aquapark/

Naplánovat trasu

V rámci areálu jsou i zajímavé atrakce pro malé děti, a to ve věku již od 3 let. Kromě lodiček na ruční pohon nebo na motorek tu je pro děti k dispozici skákací hrad a trampolíny. Aquapark nabízí i noční koupání, které probíhá od 20:30 do 22:30, při denních teplotách kolem 30 °C.

  Otevírací dny Otevírací doba
Červen - Září Po - Ne 9:00 - 20:00
  • Aquapaddler - dětská lodička AQUAPADLER je lodička na vodu určená pro děti ve věku od 3 – 10 let. Maximální možné zatížení lodičky je 45 kg.
  • Bumper Boart - lodička na motorek. Je to lodička na vodu určená pro děti ve věku od 3 - 9 let. Maximální možné zatížení lodičky je 45 kg.
  • Aquazorbing - velká nafukovací koule z průhledného speciálního PVC, který je netoxický a zdravotně nezávadný. Dovnitř se vleze otvorem a následně je plastová koule nafouknuta vzduchem. Pak jste vrženi na vodu. Max hmotnost do koule je 150 kg.
  • Vodní fotbal
  • Skluzavka Kamikadze
  • Tobogán


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz