Aquapark Staré Splavy

Lázeňský vrch, 471 63, Staré Splavy, Tel.: +420 604 784 317, info@aquaparkstaresplavy.cz
Staré Splavy/Sport - Staré Splavy


Popis místa
Kdy by neznal Máchovo jezero, naše malé sladkovodní moře? Právě zde, ve Starých Splavech, si užijete naplno všechny vodní radovánky, které si jen lze představit. Připraveny jsou vodní atrakce jako vodní trampolína, planetová atrakce či ledová kra. K dispozici jsou samozřejmě šlapadla, hřiště na plážový volejbal a dostatek občerstvovacích stanovišť. Pokud dáváte přednost bazénové vodě, můžete využít zapuštěný bazén s filtrovanou vodou.

Lázeňský vrch, 471 63, Staré Splavy
Telefon: +420 604 784 317
E-mail: info@aquaparkstaresplavy.cz
Web: http://www.aquaparkstaresplavy.cz/

Naplánovat trasu

Navíc se lze přímo do Máchova jezera sklouznout po dvou superrychlých skluzavkách. V samostatném bazénu nechybí ani relaxační masážní lavice, perličková koupel nebo tři oddělené hloubky vody, které jsou určeny pro děti, dospělé a pro relaxaci.

Na oploceném hřišti si můžete zahrát basketbal, volejbal i třeba líný tenis. Opalování si lze zpříjemnit na zapůjčených lehátkách, v horkých dnech tu jistě oceníte stín pod slunečníky.

Pro děti jsou tu připravena malá šlapadélka v mělkém bazénu, dřevěné prolézačky, kolotoč, venkovní šachy, kulečník i houpačky. Navíc si tu můžou stavět z jemného čistého písku hrady či si užívat jiných radovánek.

  Otvírací dny Čas
Červen - Září Po - Ne 8:00 - 24:00

Orbis - Vodní trampolína. Tak tohle je parádní zábava, trampolínu na suchu zná každý, ale zkus si zaskákat na vodě a uvidíš že suchozemská už tě nebude bavit.

Saturn - Jediná plovoucí planeta na světě! Roztoč ji dokola, nebo rozhoupej jako houpačku. Ve stavu beztíže vyskoč do vody.

Ledová kra - Doteď si užívali tuhle zábavu jen tučňáci. Vyšplhej se po horolezecké stěně na vrchol plovoucí kry, dolů můžeš sjet hned po třech různých skluzavkách. Vezmi sebou mamku, opálit se na vrcholu.

Šlapadla

Skluzavky - dvě skluzavky vedoucí do Máchova jezera



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz