Aquapark Laguna Třebíč

Mládežnická, 674 01, Třebíč, Tel.: +420 568 826 250, info@lagunatrebic.cz
Třebíč/Sport - Třebíč


Popis místa
Hlavními lákadly aquaparku Laguna jsou vnitřní zábavní bazén a tobogán. Součástí bazénu nepravidelného tvaru s hloubkou asi 120 centimetrů a plochou kolem 197 metrů čtverečních je několik atrakcí. Vodní plocha zahrnuje divokou řeku, houpací kolébku, chrliče vody, masážní a vířivá lůžka, dvě vířivé vany a podmořskou jeskyni s akváriem. Na ochozu bazénu naleznete vyhřívané lavice.

Mládežnická, 674 01, Třebíč
Telefon: +420 568 826 250
E-mail: info@lagunatrebic.cz
Web: http://www.lagunatrebic.cz

Naplánovat trasu

Na tobogánu s vlastním dojezdovým bazénkem se vyřádí především děti. Nástupní věž je situována ve výšce 13,9 metrů nad zemí. Dráha tobogánu o délce 132 metrů vede krytými i otevřenými úseky. Kdo se nasytí dovádění, uvolní se ve venkovním bazénu s mírně slanou vodou. Ten budou mít v letním období k dispozici i lidé opalující se na travnaté ploše.

V rekonstruované části původních saunových provozů příjemně překvapí nově zřízený „Saunový svět“. Relaxovat v této wellness části je možné relaxovat ve třech potních saunových kabinách s různou kapacitou a vybavením a v jedné kabině parní.

  Otvírací dny Čas
Plavecký bazén Po - Pá 6:00 - 7:45
  So + Ne 10:00 - 21:00
Aquapark Po - Pá 13:00 - 21:00
  So + Ne 10:00 - 21:00
Wellness Po - Ne 16:00 - 21:00

Vnitřní zábavní bazén:

tobogán

divoká řeka

houpací kolébka

chrliče vody

masážní a vířivá lůžka

dvě vířivé vany

podmořská jeskyně s akváriem

Plavecká škola

Plavání batolat - Baby club Plaváček
Plaveme s dětmi od 6 měsíců do 5 let. Kurzy začínají vždy v lednu, dubnu a září a mají 12 až 15 lekcí. Ve středu a v pátek jsme ve vodě od 13:00 v malém bazénu s dětmi od 6 měsíců do 2 let s rodiči.

Délka jedné lekce je 30 minut a poté se rodiče v relaxační zóně učí masáže dětí s oleji od Nobilis Tilia.

Aquafitness
Voda a její vlastnosti blahodárně působí na naše tělo i psychiku. Je také přirozeným prostředím ve kterém jsme vznikli. Pobyt ve vodě má pro všechny regenerační a uvolňující účinky. Můžete bez omezení cvičit pod hladinou, kde nehraje žádnou roli věk, stud, váha, nebo kondice. Voda nám nabízí zcela ojedinělý zážitek, jak vnímat své tělo při pohybu. Jsme nadlehčováni, ochlazováni, naše tělo se pohybuje v různé intenzitě. Zátěží místo činek je odpor vody. Klouby a páteř necítí žádné nárazy, srdce pracuje účinněji.

Power jóga
Power jóga se vyznačuje spojováním pozic do sestav a sekvencí, které jsou rozvíjeny v rytmu dechu. Jógový pohyb není rychlý a švihový. V rámci cvičebních sestav posílíte střed těla, svaly břicha, uvolníte záda a příjemně se protáhnete. Power jóga nechává každému prostor cvičit dle jeho individuálních možností a dokáže pro každého najít vhodný způsob provádění pozic, aby byly prospěšné stavu těla i psychicky. Cvičení je určeno pro muže i ženy každého věku, ale i aktivní sportovce jako kompenzační doplněk cvičení, vyrovnání svalových dysbalancí a zlepšení koncentrace a fyzické i psychické kondice.

Bosu
Cvičení na balančních podložkách BOSU má svůj původ v rehabilitaci. Jedná se o pomalejší formu cvičení, která klade velký důraz na rozvoj rovnováhy. Je specificky navrženo tak, aby pomohlo dosáhnout rovnováhu mez svalovými systémy rychleji, bezpečněji a komplexněji. Balanční cvičení BOSU je sestaveno tak, že při cvičení musíte vždy zapojit koordinaci svalů a držet rovnováhu. Využívá se při kardiovaskulárním tréninku, zlepšování kondice, silovém tréninku i při relaxačních cvičeních.

European Tae Bo
ETB (European TAE BO) je energické skupinové cvičení s rychlou hudbou. ETB obsahuje mnoho prvků bojových umění, ale jejím jediným záměrem je fitness pohyb. ETB slouží k aerobnímu cvičení a posílení všech svalů těla. V žádném případě nejde o kontaktní sport.

finská sauna pro 20 osob (teplota 80 – 90 °C, vlhkost vzduchu 10%)

finská selská sauna s vonnými esencemi pro 9 osob (teplota 80 – 90 °C, vlhkost vzduchu 10%)

finská bylinná sauna pro 9 osob (teplota 60 – 70 °C, vlhkost vzduchu 30 - 40%)

parní lázeň pro 8 osob (teplota 45 - 50 °C, vlhkost vzduchu 100%)

speciální sprchový kout s tropickým deštěm

vnitřní ochlazovací bazének a navíc také venkovní terasa s ochlazovacím whirlpoolem

odpočinková místnost s lehátky

wellness bar s posezením

Masáže

Klasické masáže
Manuální lymfodrenáž
Hot Stones - masáž lávovými kameny
Anticelulitidová masáž
Baňkování
Antistresová indická masáž hlavy
Dornova metoda + Breussova masáž
Masáž pro těhotné



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz