Aquapark Delfín Uherský Brod

Slovácké náměstí, 688 01, Uherský Brod, Tel.: +420 572 619 541, info@delfinub.cz
Uherský Brod/Sport - Uherský Brod


Popis místa
Aquapark v Uherském Brodě patří v současné době k nejmodernějším svého druhu. Jeho venkovní koupaliště nabízí celkem dva bazény. Jeden je plavecký o délce 25 metrů a druhý je mělký pro děti. Vně budovy se nachází ještě dětské brouzdaliště a samozřejmě travnaté plochy určené ke slunění. Nechybí ani občerstvení nebo hřiště na plážový volejbal. V budově aquaparku najdete ještě vnitřní bazén o délce 25 metrů.

Slovácké náměstí, 688 01, Uherský Brod
Telefon: +420 572 619 541
E-mail: info@delfinub.cz
Web: http://www.delfinub.cz/

Naplánovat trasu

Bazén nabízí i speciální program pro seniory od 60 let nebo pro těhotné a tělesné postižené.

Navštívit můžete také parní nebo solnou lázeň. Vše je v ceně bazénového vstupného. Navíc je v areálu k dispozici i finská sauna.

  Otvírací dny Čas
Leden - Květen Po - Pá 14:00 - 22:00
  So + Ne 9:00 - 22:00
Červen Po - Pá 13:00 - 22:00
  So + Ne 9:00 - 22:00
Červenec - Srpen Po - Ne 9:00 - 22:00
Září - Prosinec Po - Pá 14:00 - 22:00
  So + Ne 9:00 - 22:00

Plavecký bazén – šestidráhový bazén o velikosti 25 x 12,4 m s vodními reproduktory, podvodním osvětlením a vodní stěnovou masáží s proměnlivou hloubkou 1,2 až 1,6 m.

Zábavný bazén – svým půdorysem atypický bazén kruhovitého tvaru v průměru 18 m s podvodním osvětlením a proměnlivou hloubkou 1 až 1,25 m. Do bazénu jsou integrovány jednotlivé atrakce:
vzduchová masážní lůžka
vzduchové dnové blowery
vzduchové dnové perličky
dnová vodní masáž
stěnová vodní masáž
stěnová vodní masáž v sedací lavici
padající voda - sloup
padající voda - jeskyně
velký a malý vodní chrlič
divoká řeka ve tvaru elipsy s vnitřním ostrůvkem

Tobogán 91 m – uzavřený tobogán se samostatným dojezdovým bazénem

Aquazorbing

Dětské brouzdaliště – bazén s atypickým podkovitým tvarem s proměnlivou hloubkou 0,2 až 0,4 m. Do bazénu jsou integrovány atrakce:
vodní ježek
vodopád 1,2 m
stříkající ryba
dvě mobilní skluzavky
hračky

Whirlpool – bazén kruhového tvaru s průměrem 3 m a hloubkou 0,4 až 1 m

Plavání seniorů

Plavání postižených

Plavání těhotných

Baby plavání - plavání kojenců, batolat a dětí předškolního i školního věku

Plavecká škola - výuka plavání žáků základních škol a dětí mateřských škol

Aquaerobik, Zumba

Aquabike

Parní lázeň
Tato lázeň je součástí bazénové haly a jedná se horkovzdušnou mokrou lázeň. Nabízíme dvě parní kabiny (jedna kabina pro 6-7 osob) s teplotou 50-52°C s přídavnými esencemi a jsou v provozu denně.

Parní - solná lázeň
Parní - solná lázeň je součástí bazénové haly a jedná se o horkovzdušnou lázeň s hvězdným nebem, reproduktory a možností osvěžení džberem. Jedná se o kabinu pro 10-12 osob s teplotou do 50 °C s přídavkem esencí (úterý, čtvrtek, sobota) nebo solného roztoku (pondělí, středa, pátek, neděle). Z haly je možné se dostat točivým schodištěm do odpočívárny a ke dvěma infrasaunám s teplotou 45-55 °C nebo k mokrému baru a v létě na prostornou terasu s lehátky využívanou ke slunění.

Finská sauna
Dvě finské saunu pro 15 osob a 20 osob, s krásným venkovním ochlazovacím bazénkem. Součástí finské sauny je odpočívárna s lehátky, posezením a občerstvením.Teplota sauny cca 100°C. Vstupenka do sauny pouští i do bazénů. Sauna se nachází mimo bazénovou halu a není součástí bazénového vstupného. Kapacita sauny je omezena na 45 osob.

Masáže:

Thajská masáž
Skládá se z několika částí. Obsahuje cvičení a protahovací manévry, při kterých dochází k natahování a uvolnění svalů. Masáž jednotlivých energetických drah odstraňuje napětí i blokády a je ji možné zaměřit na kteroukoliv část těla.

Lymfatická masáž
Je speciální hmatavá technika - jde o jemné, pomalé, krouživé pohyby, vykonávané s přesně daným tlakem a v přesných sestavách, s cílem povzbudit funkci lymfatického systému.

Mechanická neboli přístrojová drenáž
Měla by navazovat na manuální lymfatickou masáž. provádí se pomocí programovatelného přístroje Lymfoven 14K, na který se připojí speciální návleky na horní nebo dolní končetinu a zvolí se dle typu otoku příslušný kompresní program. Účelem tohoto přístroje je napomáhat správnému odtoku lymfy z tkání. Lymfatický systém nemá žádný "pohon", proto drenáž jeho činnost povzbuzuje, ba přímo startuje. Není vhodná pro otoky způsobené např. onemocněním srdce, jater, ledvin.

Účinky manuální a mechanické lymfodrenáže:
při detoxikaci organizmu
při relaxaci a regeneraci organizmu
při křečových žilách a žilní nedostatečnosti
při prevenci a odstraňování celulitidy
při nadváze
při otocích končetin
při bolesti svalu a páteře
při pocitu těžkýcha unavených nohou

Rašelinový zábal
Zajišťuje hloubkové uvolnění tkání a svalů. Vhodný při revmatických onemocněních pohybového aparátu a degenerativních kloubních onemocněních, zmírňuje bolest při artróze (vhodný na kolena, lokty, ramena, ruce, kotníky, záda).

Medová masáž
Je to stará ověřená metoda lidového léčitelství. Léčiví síla medu působí pokožkou přímo na organizmus - "pumpováním" rukou jsou vysávány staré usazeniny a jedy z tkání. Silně oživuje celý organizmus a obnovuje jeho přirozenou detoxikační schopnost.

Klasická masáž
Uvolňuje svalové napětí, prokrvuje je a tím zlepšuje odvod zplodin látkové výměny a přívod živin.

Lávové kameny
Tato masáž stimuluje krevní a lymfatický oběh, hluboko relaxuje a harmonizuje, prohřívá celé tělo, detoxikuje organismus, přivede vás do správné nálady, negativní energie odchází z těla ven a zůstává pocit tělesné a duševní pohody.



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz