P-Jay

Datum narození: 31.1.1987 / Místo narození: Praha, Československo

P-Jay, vlastním jménem Ondřej Balada, byl přirozeným talentem již odmalička, ale první vzpomínky na své hudební začátky se začaly psát v jeho šestnácti letech, kdy se na středoškolských dýcháncích postavil za pomyslný DJský pult a hrával vše, co v tu dobu “letělo”. Poté se dostal do klubu Postel, kde sedm let hrál, jak on sám nazývá, všehochuť.

Pořádný skok a základní kámen k pořádnému DJskému řemeslu, však položil až o mnoho let později – ve svých jednadvaceti letech, kdy se v lednu roku 2007 seznámil v klubu Postel s DJem Tommy Rogersem. Zde vznikla také první pozvánka na dlouhodobě nejlepší klubovou party v české republice (podle Dancemusic Awards) “Dirty Dancing” do Duplexu, kde mu Tommy Rogers vše ještě před samotnou akcí vysvětlil a umožnil mu hrát na CD Playery. Takto třikrát za sebou dohrával slavnou Dirty Dancing a poté investoval do vlastních CD playerů a začal se učit mixovat. Už v té době tušil, že jeho základní doménou bude house.
Hrál v klubech Mecca, Studio 54, Phenomen, Pekelný bar, Jet Set, a nyní je rezidentem akcí Little Friday v klubu Duplex.




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz