Diamond cats


Skupina Diamond Cats vznikla na začátku září roku 2009. Tvoří ji čtyři holky, které odstoupily ze skupiny 5angels a jmenují se Diamond Cats. Jsou to Niki, Kristýnka, Týnka a Hanička. Všechny skvěle zpívají a tancují. Mají ze sebou několik vystoupení a nahrály už 2 písničky ,,Den D" a ,, One , two , step ".

Skupina Diamond Cats vznikla na začátku září roku 2009. Tvoří ji čtyři holky, které odstoupily ze skupiny 5angels a jmenují se Diamond Cats. Jsou to Niki, Kristýnka, Týnka a Hanička. Všechny skvěle zpívají a tancují. Mají ze sebou několik vystoupení a nahrály už 2 písničky ,,Den D" a ,, One , two , step ".

Jejich zpěv cvičí učitelka zpěvu Nikol Davídková a Tanec + chereografie k písním pomáhá Taneční studio AD Yemi, které holky pravidelně navštěvují. Kočky už jsou zcela známé. Byly na předávání cen MTv i v televizní show X-factor dříve když byli 5Angels. Mají také za sebou 1.desku 5angels. Natáčeli videoklipy, vystupoval i na slovensku, vyprodali pražskou Lucernu apod.

Členky skupiny: Niki Šneiderová, Kristýna Pecková, Hanka Hladíková a Týna Šlingrová.

Na podzim 2013 se Hanka rozhodla ukončit působení ve skupině Diamond cats. Zbylé tři členky Niki, Kristýna a Týna se rozmýšlely a rozhodly se dále bez Hanky nepokračovat.

(Zdroj: T-Music)




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz