Aequilibrium


První počátky kapely Aequilibrium byly založeny již v roce 2003 Stanislavem Kotlánem a Ivanem Švecem v Hodoníně. Kapela si prošla různými názvy jako např. "Rudé Rty", "V.U.R.N" a "Equilibrium". Název kapely Aequilibrium vznikl až v roce 2008 poté, co se proslavila stejnojmenná Německá kapela "Equilibrium". Kapela si prošla různými žánry jako jsou např. Rock, Grunge a Metal. Nyní spadá do cechového žánru Metal-HardCore.

5. května 2009 je kapela pozvána do rádia ROCK-MAX, kde se v pořadu Rock-Maxova 12 představí posluchačům na jižní Moravě. V rádiu zazní 4 písničky. V únoru 2011 o kapele píšou v týdeníku SEDMIČKA, kde kapela poskytuje rozhovor o připravovaném albu a dění v kapele.

15. květen 2012 = vítězství v soutěži "Zahraj a Vyhraj", která se konala na webu festivalu Zámostí. Díky prvenství v této soutěži (celkově se účastnilo 94 interpretů) kapela má tu čest zahrát si na festivalu "Zámostí" v Třebíči na hlavním pódiu. Květen roku 2013 se kapela objeví v Hodonínském Deníku, kde poskytuje informace o připravovaném albu.

  • Stanislav Kotlán (Stany) - zpěv, kytara
  • Jiří Šupa (Yura) - kytara, doprovodný zpěv
  • Petr Komrska (Komi) - baskytara, doprovodný zpěv
  • Ivan Švec (Magistr) - bicí


Fotografie a videa

Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz